Revista Atelierul – Despre Handmade cu Analia Selis

Săptămâna trecută am reuşit să obţin un scurt interviu cu Analia Selis. Am povestit cu ea despre handmade şi am aflat câteva lucruri interesante. Mai jos se află interviul şi sunt sigură că o să vă placă. Analia este o persoană extraordinară şi îi mulţumesc că a vrut să stea de vorbă cu noi! Mâine este ziua ei, aşa că hai cu toţii să-i urăm la mulţi ani cu tot ce-şi doreşte şi mereu să ne încânte cu vocea ei divină!

 Ce părere ai despre accesoriile handmade?
Am apreciat dintotdeauna accesoriile făcute de mână. Pentru că atunci vorbim de artă şi arta nu se poate face decât cu iubire. Accesoriile făcute de mână poartă în ele şi iubirea artistului care le-a făcut şi acest lucru face o mare diferenţă între accesoriile handmade şi cele făcute în comerţ.
 Crezi că oricine ar putea realiza aceste accesorii?
Cred că fiecare se naşte cu un talent special. Poate că oricine poate să înveţe să facă accesorii handmade, dar de acolo până la perfecţiune este un drum lung.
 Ai purta accesorii handmade şi atunci când ai merge la un eveniment mai pretenţios?
Da, de ce nu? Depinde cu ce mă îmbrac şi din ce material este făcut accesoriul.
Urmăreşti vreun site de profil?
Silvia Şerban are în atelierul ei, “Idelier”, accesorii făcute de mână, foarte frumoase. Puteţi să intraţi pe site-ul ei http://www.idelier.ro, în rest nu prea urmăresc alte site-uri, însă am prietene bune care fac accesorii handmade.
Ai in garderobă un accesoriu handmade preferat?
Nu unul preferat, dar am o cutie cu cercei făcuţi de o prietenă, nu ştiu cu ce material îi face, dar îi ador pentru că sunt coloraţi şi foarte uşori.

Ar putea înlocui accesoriile handmade creaţiile “fake” de pe piaţa românească ?
NU
 Încurajezi persoanele care susţin acest gen de artă?
DA
Crezi că se poate face o carieră din confecţionarea acestui tip de accesorii?
Da, sigur că da.
Pe scenă, ţi-ar plăcea să porţi accesorii realizate chiar de tine?
Nu am talent pentru a face accesorii handmade, aşa că nu, mai bine port făcute de prietene sau de mulţi alţi artişti, care fac accesorii foarte frumoase.

Comments are closed.