Lansarea celui de-al treilea numar al Revistei Atelierul!!!

Echipa Revistei Atelierul anunță cu bucurie lansarea celui de-al treilea număr dedicat, de aceasta dată, Zburătoarelor. De la cele mai mici la cele mai mari, de la insecte la păsări, de la origami la accesorii de lemn pictat, am strâns interviuri, showcase-uri și tutoriale + un articol foarte special despre artizanii călători.
Continuând caravana lansată cu ocazia ediției precedente, luna aceasta evenimentul de lansare va avea loc la Timișoara, sâmbătă 31 iulie, la Terasa D’arc de pe malul Begăi, Podul Mihai Viteazu. Vă așteptăm de la ora 14:00 la, deja, “tradiționala” expoziției de obiecte handmade ale artizanilor echipei Atelierul și ale creatorilor locali invitați. În plus, de aceasta dată veți avea ocazia să vedeți zburătoare făcute special pentru eveniment și poate chiar să plecați cu una acasă, dacă sunteți norocoși să le câștigați la tombola noastră.
Și pentru că ne place să ne răsfățăm vizitatorii cu dulciuri și bunătăți, luna aceasta pregătim chiar noi deserturi fructate și înghețate, numai bune într-o zi de vară.

2 Comments on Lansarea celui de-al treilea numar al Revistei Atelierul!!!

  1. Ghemotocul
    July 29, 2010 at 2:00 pm (14 years ago)

    yey ce veste frumoasa. chiar vroiam sa fac weekendu asta o plimbare pana in TM. asa am un motiv in plus. o sa trec pe acolo sa va vizitez, o sa fi si tu?
    pup
    Laura

  2. Spataru Sorin
    August 8, 2010 at 12:04 pm (14 years ago)

    Buna ziua,

    Va contactez in legatura cu un parteneriat constand in link-exchange. Am observat ca detineti un blog foarte interesant si mi-ar face placere sa colaboram

    Va propun umatoarele 2 site-uri pentru link-exchange:
    -Motruinfo:
    titlu:Motruinfo
    link: http://www.motruinfo.ro

    -Famouswhy.ro
    titlul: Intrebari Faimoase
    link: http://ask.famouswhy.ro/

    Daca sunteti deacord adaugati cele 2 linkuri si astept un raspuns din partea dumneavoastra (includeti titlul si linkul catre blogul/blogurile dvs) pe sorin@motruinfo.ro si voi posta linkuri catre site-ul dvs de pe ambele domenii. Daca mai detineti si alte siteuri/bloguri sunt as fi dispus sa le includ in aceasta oferta si pe acestea

    Cu respect,
    Spataru Sorin
    Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro &http://www.famouswhy.ro