Targutu`Vintage de nosta 10 :)

După cum vă anunțam zilele trecute, a fost o nouă editie a târguțului. Ne-am bucurat foarte mult pentru că deja ne era dor de un asemenea târg. Eram emoționați, cu bagajele aranjate și așteptam a doua zi să mergem la târg!
Un amănunt am uitat, că e în aer liber și că de la ora 5:00 dimineața a început să plouă, primul impact – oooo nu…., al doilea – hai totuși că poate își revine vremea – și așa a și fost. Pe la ora 12:00 am ajuns în Piața Muzeului unde lumea începea să-și instaleze produsele pentru că afară era deja uscat pe jos și soarele ne mângâia produsele.
Ne-am aranjat produsele pe masă, pe jos, pe sus, în stânga și în dreapta și așteptam lumea să se trezească, să vină în pauza de masă și să avem mulți cumpărători. Revista Atelierul a fost alături de mine și mă bucur că am reușit să o vând din nou la persoane care ne cunoșteau, la persoane care nici nu mă așteptam să o cumpere, dar ideea li s-a părut foarte bună și la toți care au înțeles că revista este mai mult decât una pentru cei care lucrează handmade.
Tot articolul il puteti citi in Revista Atelierul

Comments are closed.