Targutu`Vintage in Iulius Mall, la Cluj (piateta cu cinema-ul)

De Mărţişor TÂRGUŢU’ VINTAGE se duce la Mall!

Iaca vine primăvara şi odată cu ea Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă poftească la : TÂRGUŢU’ VINTAGE… la Iulius Mall.

Cea de a XII-a ediţie a evenimentului va fi găzduită de Iulius Mall şi va fi timp de trei zile ground zero al exploziei de eleganţă vintage la Cluj. Peste 20 de expozanţi vor scoate din cufere rochiţe vaporoase, mantouri şi pălării din dulapul mătuşii Yvette, mănuşi glace şi voal georgette, bijuterii, eşarfe şi pantofi vor fi scoase de la iernat gata să aducă veselia primăverii în garderobele clujencelor.
Ocazie pentru clujenii molipsiţi de virusul vintage să primească cel mai bun “tratament” şi să se bucure pe deplin de primăvară.

Aşa că vă aşteptăm să descoperiţi cele mai originale cadouri de Mărţişor vineri 2, sâmbătă 3 şi duminică 4 martie, aşa de pe la 10 dimineaţa până hăt la 10 seara la : TÂRGUŢU’ VINTAGE… la Iulius Mall.
Ne găsiţi în piaţeta de la etajul al doilea, aşa cum v-am obişnuit, în culori vesele şi plini de surprize. Cât se poate de vintage, binenţeles.
Amănunte “picante” pe http://vintagemireille.blogspot.com/. Vă aşteptăm.


Comments are closed.