Targutu Vintage, iese in strada!!!!

VA ASTEPTAM IN PIATA MUZEULUI, SAMBATA SI DUMINICA!!!!
 
Căldura mare ma chere! Căldura mare!
Vara-i în toi, vacanţurile s-au cam terminat aşa că, la cererea insistentă a publicului, ne-am propus să ieşim în stradă, în buricul târgului, la şpaţir. Prin urmare Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita plăcere să vă anunţe că: “TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă !”

După o vară lungă şi fierbinte (da, da exact ca în film) în care s-a procopsit cu un bronz a la Valentino da’ şi cu achiziţii noi, da’ vintage (sic) TÂRGUŢU’ VINTAGE …VINE ÎNAPOI!

Piaţa Muzeului din Cluj Napoca va fi timp de doua zile – sâmbătă 8 şi duminică 9 septembrie – ground zero al exploziei de eleganţă vintage la Cluj. Din cornul abundenţei de expozanţi vor curge “bunătăţi” pentru toate gusturile: pălării şi mănuşi elegante, rochii şi pantofiori “de sezon”, eşarfe, bijuterii vintage şi hand-made, fuste hippie, bluzoane optzeciste, poşete glamour şi trench-uri hepburniene.

Ocazie pentru clujenii atinşi de “dogoarea” vintage să se răcorească cu o partidă de shopping şi să descopere cele mai originale sugestii pentru toamna vintage 2012.

Aşa că vă aşteptăm să vă faceţi “proviziile”de hăinuţe vesele şi lucruşoare faine, sâmbătă 8 şi duminică 9 septembrie 2012, în Piaţa Muzeului, aşa de pe la 11 dimineaţa până pleacă soarele la nani, la “TÂRGUŢU’ VINTAGE …iese in stradă !” Vă poftim pe toţi la terase şi la târguială vintage.

Amănunte “picante” pe http://vintagemireille.blogspot.com/ . No haideţi dară!

 
 

Comments are closed.