By : Diana Secara

Pe Diana o stiu de vreo 3-4 ani, cand ii urmaream site-ul de cooking, mai apoi imprietenindu-ne si pe facebook 🙂 unde are pagina aceasta.
Anul trecut am inceput prima colaborare, la Domnisoarele de onoare, un eveniment in Cluj, unde oameni frumosi care vor sa ajute viitoarele mirese, cavaleri, domnisoare de onoare vin cu produse de infrumusetare, invitatii,bijuterii si bunatati.
Mai jos sunt cateva imagini de atunci unde am ajutat-o pe Diana sa realizeze un frumos si vintage candy bar 🙂

 De atunci Diana si-a lansat un spatiu ( Cedratine Vintage House, By : Diana Secara ) cu lucrusoare vintage, de la hainutze, incaltaminte, obiecte decorative pana la produse handmade si UNICAT.
Multumim : Attila Hajos pentru fotografii :

 Si uite asa, au mai trecut luni de zile, o vara frumoasa, unde tot in acest spatiu a avut loc un targ de handmade :

Pana cand, sambata aceasta ( 27.10.2012 ) Diana si-a lansat propria colectie de hainute.
Ei bine, eu o felicit, atata curaj si ambitie nu vezi la multa lume.
O prezentare de moda, pentru familie, prieteni, colaboratori si pentru ea. Lansarea oficiala va fi peste o luna, cam asa, oricum atunci va voi anunta din timp.

Am fost acolo sambata si am muncit cu drag pe 5 modele frumoase foc.
Le-am facut un machiaj special pentru toate tinutele. M-am intalnit cu Oana ( care a si facut invitatiile evenimentului ) Sigina, si am baut un pahar de vin bun, am mancat numai bunatati si sa nu zic de prajituri, de muffins, de cosuletele cu nuca, de macaronss…mmmmm…
A iesit foarte bine, felicitari Diana 🙂
Attila ne-a si trimis cateva fotografii de la eveniment, nu multe, ca sa va facem curiosi:P cand le avem pe toate le punem si pe facebook si aici pe blog 🙂

Enjoy!!!

Comments are closed.