Emisiunea “Ziua Buna ” Look TV :)

Dragele mele, abia acum reusesc sa va scriu despre o interventie pe care am avut-o saptamana trecuta in cadrul emisiunii “Ziua Buna “de pe Look Tv.
Invitatia am primit-o cu mare drag, mai ales ca imi era tare dor de televiziune ( acum 4 ani am avut si eu bucuria de a lucra ca si prezentator tv, de meteo, sport, ca mai apoi sa am si o rubrica cu tineri artisti 🙂 Vremuri frumoase si bune 🙂
Look Tv este un post national si mami+tati  de la Galati au avut prilejul sa ma vada 🙂
Am discutat despre machiajul realizat atunci cand vrei sa mergi la un eveniment, un machiaj mai elaborat, unde poti indrazni atat cu texturile ( poti purta si glitter, sidef) dar si cu nuantele.
De asemenea am discutat despre conturarea fetei cu produse pudrate si produse cremoase. Cum iti sculptezi forma fetei, ca sa te avantajeze, unde pui lumina si unde pui umbra.
Sunt curioasa, s-a uitat cineva la filmare? Din pacate eu nu am gasit inca toata filmarea emisiunii, dar am cateva fotografii si sper sa va placa 🙂
Enjoy!!!
Multumesc Monica ( ea este modelul meu drag, care raspunde afirmativ la fiecare sedinta foto sau interzentie tv 🙂 

Machiajul pe care l-am ales pentru interventia in emisiunea tv a fost unul puternic, am pus accentul atat pe ochi cat si pe buze.
Machiajul de televiziune este unul mult mai diferit si mai puternic.

Comments are closed.