Lansare THE ONE by: Oriflame in Cluj-Napoca

Am ramas in urma cu cateva evenimente pe care nu am reusit sa le scriu pe blog, ci doar pe pagina de Facebook sa le promovez in timp real, dar…acum am putin timp liber si m-am decis sa va scriu !
Prima poza pe care vreau sa vi-o arat este cu bloggeri clujeni : Ioana ( Fashion Spot) Cleopatra ( Passion For Stylish Life )
Gabriela Popescu (Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories ), Sigina V. Pop (Sigina ) Sandra ( Sandra (Sandra’s Fashion Corner ) Multumim dragelor ca ati fost alaturi de noi!!!

Lansare THE ONE by : Oriflame
2 aprilie 2014
Multumesc : Boudoir- Designers Boutique pentru frumoasa rochie realizata de Laura Ciobanu Atelier moda si creatie
Hair : Ciao Bella
Foto : K Photography
Locatie : Euphoria Music Hall

Lansarea THE ONE by: Oriflame, un eveniment cu prezentari de moda, prezentarea produselor, stand up comedy, trupa de dans si trupa de muzica live!!!!
Compania suedeza Oriflame aduce un plus de prospetime produselor, ambajale moderne, lansari de produse la standarde ridicate si produse de cea mai buna calitate, in 3 game diferite.

 Alaturi de echipa din Cluj, am vrut sa avem o seara pentru femei si pentru domni, in care frumusetea sa fie asociata cu distractia si networkingul.
Eu munca mi-am inceput-o la ora 12:00 si am avut de machiat 10 fete care vor face prezentarea de moda. 3 tipuri de tinute, 3 tipuri de machiaje diferite, bineinteles.

Prezentare de moda : Colectia SHEA dresses
Un machiaj de zi, fin, delicat, cu produse din gama THE ONE : “Frumusete de zi cu zi “

Prezentare de moda :Borodi Stefania Veronica
Un machiaj plin cu culoare, folosind pe pleoape fardul de ochi cremos, si pe buze un ruj puternic rosu ca focul cu produse din gama THE ONE : “Mega Impact”

Prezentare de moda : Emma Durnea
Un machiaj rezisten de dimineata pana seara, special create pentru diferite evenimente importante din viata noastra. Machiajul a fost realizat cu produse din gama THE ONE : “Ultra rezistenta”

 Mai jos gasiti cateva imagini din prezentarea mea, dar si cu oameni dragi ce au facut posibil acest eveniment! 

2 Comments on Lansare THE ONE by: Oriflame in Cluj-Napoca

  1. Coman Cleopatra
    April 23, 2014 at 2:25 pm (10 years ago)

    Gabi, esti deosebita!Multumesc tare mult pentru ivitatie si trebuie sa spun ca a fost un eveniment foarte reusit!Iar tu, impecabila si profi ca de obicei!
    Te imbratisez cu mare drag!

    Cleo

  2. Gabriela Popescu
    April 23, 2014 at 2:26 pm (10 years ago)

    Ma bucur mult ca ai venit Cleo si mai ales ca te-ai simtit bine. A fost un eveniment muncit si ma bucur ca s-a vazut! Te pup!