Astazi : Atelier de make-up sustinut de Gabriela Popescu pentru Incubator 107 Cluj

Incepand cu ora 19:00 va astept cu drag La Cizmãrie – Atelier de make-up alaturi de Incubator107 Cluj !!!

Ce?

Un atelier dedicat femeilor pasionate de make-up.

O seară ca între fete, unde vom discuta despre tipurile de ten, care sunt programele de îngrijire a tenului nostru, cum să avem grijă în fiecare seară de tenul nostru, cum să ne demachiem corect, cât de important este tonerul, ce înseamnă hidratarea unui ten/hrănirea unui ten; cum să îngrijim tenul în perioada calda a anului şi despre cum să ne găsim produsele de îngrijire pentru fiecare tip de ten în parte. Urmează apoi găsirea celui mai bun fond de ten (pentru fiecare tip de ten în parte, de câte feluri sunt fondurile de ten, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum trebuie să-l aplici și mai ales ce culoare să aplici). Kitul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în trusa de cosmetice atunci când vorbim de pensule, dar și pașii unui make-up de zi cu zi.

Cu cine?

Cu Gabriela Popescu, make-up artist cu peste 5 ani de experiență în domeniu:
”În ultimii ani, am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare ale unor companii renumite din domeniul frumuseții și al modei precum: Benvenuti, Piera, Guess, diferite ședințe foto pentru portofolii de hair, portofolii pentru modele, dar am și avut plăcerea să lucrez cu doamne și domnișoare gata să își aleagă un machiaj special pentru o zi la fel de specială.
Sunt genul de om cu zâmbetul pe buze tot timpul, care doreşte cu cea mai mare plăcere să împărtăşească tot ce stie şi ce a învăţat în toţi aceşti ani de muncă în domeniu”.

Cu ce?

Poți veni singură sau alături de cele mai bune prietene ale tale. Împreună vei putea învăța cum să te machiezi corect. Nu uita să-ți aduci și un pix și o foaie, sunt sigură că vei avea multe lucruri să îți notezi.

Când?
Marți, 27 mai 2014 de la 19:00 la 21:00

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj: http://cluj.incubator107.com/atelier/Breasla%20Hedoniștilor/1269

Donaţia ta ajută Incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru întreg atelierul.

1 Comment on Astazi : Atelier de make-up sustinut de Gabriela Popescu pentru Incubator 107 Cluj

  1. Bernadett Baja
    June 20, 2014 at 3:52 pm (10 years ago)

    Mi-ar face mare placere sa particip si eu odata la un asa eveniment daca s-ar tine in weekend!
    Imi place stilul tau de make up si m-ar interesa si un curs de automachiaj sau ceva mai mult daca te ocupi si de asa ceva.
    Acuma studiez cam ce exista in cluj privind acest domeniu, poate imi poti recomanda daca stii o scoala buna 🙂