Mini-lectii despre ingrijirea tenului si machiaj ( 2 )


Dupa o saptamana de la articolul despre demachiere inca mi s-a pus intrebarea…si totusi…de ce sa ne demachiem?
Demachierea este un proces rapid de 2 ori pe zi prin care se inlatura de pe fata, gat si decolteu, praful si impuritatile, machiajul si excesul de sebum, lasand tenul curat si lasandu-l sa respire.
Alegeti cu atentie produsele pentru demachiat si nu uitati sa folositi demachiant waterproof pentru produsele de acest gen.

 Daca folositi un rimel sau un tus rezistent la apa, veti vedea ca atunci cand incercati sa va demachiati cu produsele voastre de zi cu zi, nu veti reusi si veti freca mult prea mult zona si o veti irita.

Sfatul meu : Pe dischetele demachiante nu puneti prea mult produs(din start) daca este necesar mai adaugati…nu faceti risipa de produse !
Si inca ceva…ce parere am despre servetelele demachiante?
Sunt foarte bune atunci cand mergeti 2-3 zile in concediu si nu vreti sa va luati prea multe produse cu voi. Mai bine folositi aceste servetele ( veti vedea si voi ca in comert sunt zeci de astfel de servetele) decat sa nu va demachiati deloc.
Mi-am adunat toate produsele din casa de demachiere si vi le arat si voua 🙂
Acestea sunt!
Daca dimineata va spalati cu apa pe fata, asta nu insemna ca v-ati demachiat. Bineinteles spalatul pe fata cu apa este un proces normal,( desi usuca foarte mult pielea de pe fata, pentru ca are mult clor) pe care il face orice persoana civilizata, dar produsele demachiante ne ajuta sa inlaturam praful, impuritatile si sebumul natural cel mai bine! 
Sper si acest mini articol sa va placa!

Nu uitati sa va demachiati si daca aveti intrebari legate de acest subiect ( Demachierea) cu mare drag va pot raspunde aici, sau pe pagina mea de Facebook!


Zi frumoasa!

1 Comment on Mini-lectii despre ingrijirea tenului si machiaj ( 2 )

  1. Anonim
    August 25, 2014 at 2:55 pm (10 years ago)

    buna! dacă am tenul gras ce produse de demachiere îmi recomanzi? merci 🙂