Peste 1500 de vizitatori la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti.

Salut!
A trecut evenimentul din Bucuresti, unul de nota 10 zicem noi! Speram ca ati fost alaturi de noi si v-am simtit bine!
Peste 1500 de vizitatori la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti.
Sâmbătă, 20 septembrie 2014, de ziua patrimoniului european, între orele 19.00- 04.00, bulevardul Dacia 77 a fost zona zero pentru design-ul de autor. Peste 1500 de vizitatori au trecut pragul Institutului Cultural Francez pentru a petrece o seară elegantă alături de designerii şi creatorii de produs, atât recunoscuţi, cât şi debutanţi, din România. Curatoarele proiectului, Mihaela Ion & Teodora Vlădescu, au creat o atmosferă cochetă pentru prezentarea produselor de autor şi pentru a transforma atriumul Institutului Cultural Francez într-o galerie de artă insolită. 

Asociaţia Atelierul de Creaţie (http://www.revista-atelierul.ro), asociaţie ce se află în spatele proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a pregătit vizitatorilor o zonă de lounge la Chez Elvire, o zonă de concerte (Abator Industries, Viorica Pintilie & Jimmy Cserkés) la Cinema Elvira Popescu şi un photo corner realizat de băieţii de la Wood Be Nice. A fost o seară elegantă de networking în compania celor mai buni designeri şi creatori de produse din România, cu un public pe măsură şi cu multă muzică jazz.  Dacă doriţi  să aveţi acces la broşura online a evenimentului în care sunt trecuţi toţi participanţii puteţi să o descărcaţi de aici: http://www.revista-atelierul.ro/2014/09/15/brosura-noptii-albe-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-de-bucuresti/
Scopul proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs (proiect realizat anual din 2012 de Asociaţia Atelierul de Creaţie) este valorizarea produselor de autor şi create de designerii din România prin organizarea evenimentelor de nişă la nivel naţional. Realizăm o selecţie riguroasă a participanţilor, cu standarde înalte de creativitate şi calitate. Construim astfel în linii mari comunitatea acestor designeri şi creatori de produse unicat la nivel naţional. Dorim construcția transparentă şi obiectivă a unei comunităţi viabile la nivel naţional a creatorilor și designerilor de produs, punând accentul pe debut, calitate, încurajarea intervenţiei culturale şi importanţa simbiozei tradiţie-contemporan.

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional se va desfăşura în lunile septembrie şi octombrie în trei oraşe din Romania: Bucureşti la Institutul Cultural Francez, Chez Elvire şi Cinema Elvira Popescu (20 septembrie), Iaşi la Teatrul Fix (11 octombrie) si Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană Casino (25 octombrie).
De asemenea puteti folosi din fotografiile de la eveniment si puteti sa le luati de aici : Foto Noaptea Alba
Fotografiile evenimentului au fost realizate de Daniela Lazăr, Raluca Dumitru, Mihai Trandafir şi Ștefan Bâlea.
                     Ne vedem în Iaşi şi Cluj-Napoca!
Multumim!

Comments are closed.