Vrei sa fii voluntar la Noaptea alba a creatorilor & designerilor de produs ?


Apel pentru voluntari: Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs 
Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este un proiect de amploare ce are loc în perioada septembrie – octombrie în Bucureşti (Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire  şi Cinema Elvira Popescu, 20 septembrie), Iaşi (Teatru Fix, 11 octombrie) şi Cluj-Napoca (Centrul de Cultură Urbană “Casino”, 25 octombrie), cu finanţarea Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Detalii despre Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs găseşti şi aici: http://www.revista-atelierul.ro/2014/09/08/noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-de-bucuresti/
Căutăm oameni chic și cu simțul responsabilității pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului. La rândul tău vei putea să interacţionezi cu participanţii din cadrul proiectului & vei vedea din interior cum se organizează un astfel de proiect de anvergură. Îţi vom oferi o adeverinţă de participare la eveniment ce sigur te va ajuta (doar suntem Revista Atelierul) în cadrul viitorului tău job în domeniu. Şi, dacă îți va plăcea și colaborăm frumos, poate pe viitor vei face parte din cadrul echipei de organizare.

Dorim de la tine să:

  • să ajuţi echipa de organizare la panotarea expoziţiei în unul dintre cele  3 oraşe;
  • să fii asistent de expoziţie şi să explici persoanelor interesate detalii despre proiect, promitem să oferim toate detaliile din timp;
  • să fii fotograf pentru eveniment;
  • să oferi broşurile vizitatorilor evenimentului.
Căutăm persoane cu vârste peste 18 ani, cu studii umaniste şi nu numai, care cunosc detalii despre industria creativă din România (nu este obligatoriu, doar preferabil).  Nu avem program de 8 ore, iar fiecare voluntar poate să ofere din timpul său în funcţie de disponibilitatea sa.

Dacă ești interesată sau interesat să colaborezi cu noi, completează de aici: http://www.revista-atelierul.ro/2014/09/07/noaptea-alba-apel-pentru-voluntari/şi convinge-ne că vrei să fii voluntar al Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs.

Dead-line înscriere Bucureşti:12 septembrie, ora 20.00 anunţăm lista pe 13 septembrie.

Dead-line înscriere Iaşi: 30 septembrie, ora 20.00, anunţăm lista pe 2 octombrie.

Dead-line înscriere Cluj- Napoca: 10 octombrie, ora 20.00, anuntăm lista pe 12 octombrie.

Comments are closed.