Anul asta nu ratati : Hotspot Fashion!


Dragelor, daca sunteti in Cluj in data de 30 octombrie, nu ratatiHotspot Fashion
In cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic in tara si dedicat in integime segmentului fashion din e-commerce. 
Workshopurile si debateurile editiei cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial, alaturi de companiile inovative care au inteles cum sa se diferentieze pe aceasta piata: Estee Lauder, Fashion Days sau ThinkDigital. 
Pentru mai multe informatii relevante si updateuri legate de speakerisi program, urmariti site-ul hotspotfashion.ro si pagina de facebook, hotspofashion.ro

Tematicile abordate constituie un mix ideal pentru cei ce detin magazine online, pentru cei ce colaboreaza cu acestea si pentru cei ce isi doresc o afacere pe aceasta nisa.
Programul va acoperi principalele tendinte de pe acest segment: inovatia, zona de m-commerce, se va discuta relevanta continutului pe diferite medii, diferenta dintre text si imagine, give-awayuri si endoresement, folosirea Analytics-ului pentru analizarea trendurilor in setarea KPI-urilor.
Speakerii editiei cu nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj:
Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialistii din spatele Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Dragos Stanca, managing partner Think Digital, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

 

Comments are closed.