Investiti in voi!

Investeste in tine!
Fa ceva pentru tine…incearca timpul sa nu treaca peste tine si atat.
Sunt sigura ca anii trecuti ne-a fost mai greu sa fim aproape de oameni ce au mult de transmis, de experiente noi, de imagine si text.
Acum aveam de toate pentru toti, trebuie doar sa atingem si sa vrem sa ne informam.

La Cluj in 30 oct.are loc HotSpot Fashion

Hotspot Fashion revine cu speakeri din USA si UK pentru a dezbate tendintele de pe piata de fashione-commerceIn data de 30 octombrie, in Cluj-Napoca, in cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM, areloc  Hotspot  Fashion,  eveniment  unic  in  tara  si  dedicat  in  integime  segmentului  fashion  din  e-commerce. Workshopurile si debateurile editiei cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivelmondial, alaturi de companiile inovative care au inteles cum sa se diferentieze pe aceasta piata:  EsteeLauder, Fashion Days sau ThinkDigital. Inregistrarile se fac pe sit,e hotspotfashion.ro.

Tematicile  abordate  constituie  un  mix  ideal  pentru  cei  ce  detin  magazine  online,  pentru  cei  cecolaboreaza cu acestea si pentru cei ce isi doresc o afacere pe aceasta nisa. Programul va acoperi principalele tendinte de pe acest segment: inovatia, zona de m-commerce, seva discuta relevanta continutului pe diferite medii, diferenta dintre text si imagine, give-awayuri siendoresement, folosirea Analytics-ului pentru analizarea trendurilor in setarea KPI-urilor. Speakerii editiei cu nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialistiidin spatele Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Dragos Stanca, managing partnerThink Digital, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Beltic, ownerAlo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Colby  este  Online  Analyst  la  Estèe  Lauder,  companie  care  controleaza  peste  50%  din  piatacosmeticelor din SUA si  care,  in prezent,  deţine 27 de branduri puternice precum MAC, Clinique,Crème de la  Mer  şi  licenţele parfumurilor  Donna Karan,  Michael  Kors,  sau Missoni.  Colby  Hankssusţine la TeCOMM workshopul: “The Power of Instinct” si la Hotspot Fashion: “Keeping on Trendwith Analytics”.Colby este originara din Texas, dar traieşte in Marea Britanie din 2008. A descoperit puterea datelor intimp ce monitoriza tendinţele de comportament pe o varietate larga de audienţe, convertind ideinedovedite  in  rezultate  dovedite.  Colby  s-a  alaturat  Estèe  Lauder  Companies  in  2011  ca  OnlineAnalyst. Misiunea ei a fost de a imbunatati experienta online pentru consumatorii brandului mondiallider in frumuseţe. Filozofia ei,  bazata pe utilizarea pattern-urilor din proiectele online de succes,include si prezentarea portofoliului propriu,  ca una dintre cele mai eficiente metode de implicare afactorilor  de  decizie.  Colby  ofera  si  servicii  de  consultanta,  incurajandu-i  pe  altii  sa  isi  urmezeinstinctul si, mai ales, sa aiba incredere in ceea ce fac.

Pentru mai  multe  informatii  relevante si  updateuri  legate  de speakerisi  program,  urmariti  site-ul hotspotfashion.ro si pagina de facebook, hotspofashion.ro

Comments are closed.