Programul de joi 30 octombrie – Hotspot Fashion

Hotspot Fashion revine cu speakeri din USA si UK pentru a dezbate tendintele de pe piata de fashion e-commerce.

In data de 30 octombrie, in Cluj-Napoca, in cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic in tara si dedicat in integime segmentului fashion din e-commerce. Workshopurile si debateurile editiei cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial, alaturi de companiile inovative care au inteles cum sa se diferentieze pe aceasta piata: Estee Lauder, Fashion Days sau Google.
                   Inregistrarile se fac pe site: http://hotspotfashion.ro/


Tematicile abordate constituie un mix ideal pentru cei ce detin magazine online, pentru cei ce colaboreaza cu acestea si pentru cei ce isi doresc o afacere pe aceasta nisa.
Programul va acoperi principalele tendinte de pe acest segment: inovatia, zona de m-commerce, se va discuta relevanta continutului pe diferite medii, diferenta dintre text si imagine, give-awayuri si endoresement, folosirea Analytics-ului pentru analizarea trendurilor in setarea KPI-urilor.
                                Speakerii editiei cu nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj:
Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialistii din spatele Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline, Alina Ceusan, lifestyle blogger.

Comments are closed.