Despre Atipic Beauty, pentru al doilea an consecutiv la Cluj

Atipic Beauty, pentru al doilea an consecutiv la Cluj

Acum cateva saptamani am primit aceasta invitatie!

Sa fac parte din acest frumos proiect : Atipic Beauty!
Stiam de proiect de anul trecut, dar din pacate atunci nu am reusit sa merg, pentru ca nu am fost in Cluj.
Cu mii de multumiri si zambetul pe buze, am spus DA acestui proiect.
Alaturi de 12 fete frumoase, imobilizate in scaun cu rotile, am fost si noi, 12 persoane publice din Cluj.
Pe aceste femei frumoase, imobilizate in scaun cu totile le-am insotit pe catwalk si am fost alaturi de ele, ca sa le treaca din emotiile.
Alaturi de mine am avut placerea sa o am pe Oksana Zaikina.

In cadrul evenimentului a fost si o expozitie de fotografie.
Fotografi rusi ce au participat la aceasta proiect  “continuu sa merg” se gandesc la situatii de includere, realizare de sine si perceptia sociala a oamenilor, dar in special al femeilor cu dezabilitati.  Raportul sesiunii foto a proiectului “continuu sa merg” a fost facut timp de 3 luni si a evidentiat metode interesante de realizare a potentialului uman, netinand cont de limitarile fizice.
Video : https://www.youtube.com/watch?v=62XRRY_ofEQ

 Oksana este alaturi de o scoala de make-up din Moscova unde persoanele cu dezabilitati urmeaza aceste cursuri de machiaj. Ce am vazut pe site-ul lor m-a impresionat si va las si pe voi sa vedeti ce mult conteaza cand ai pasiune, rabdare si iubesti frumosul.

Cele 12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile au prezentt creații vestimentare semnate de designerii români Simona Semen, Rozalia Bot, R” Ias Couture și  Marie Ollie, în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului Atipic Beauty, supported by Alin Gălățescu și organizat de asociația Open Your Heart și agenția de turism Wens Travel.

AtipicBeauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, conţinutul fiind diferit, având structura unui concurs de miss. Am ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart. Inițiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile.

”Am ales să ne implicăm în proiectul Atipic Beauty încă de la prima ediție desfășurată la Cluj pentru că aspirația și energia transmisă de aceste fete ar putea fi un model pentru oricare dintre noi”, a explicat Mihaela Călușer, managerul general al Wens Travel, organizatorul evenimentului.
„Atipic Beauty este o iniţiativă lăudabilă, care pune în valoare frumuseţea, sub toate formele ei. Iulius Mall Cluj sprijină proiectele cu impact social dezvoltate de comunitate, mai ales când scopul lor este de a susţine persoanele cu dizabilităţi. În curând, Iulius Mall Cluj va finaliza lucrările la o nouă rampă de acces, poziţionată chiar la intrarea principală, cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri”,a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj. 

Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin și a fost intregit de două miniconcerte susținute de Aminda și Elena Gheorghe. 
Personalitățile publice implicate în proiectul Atipic Beauty sunt: Iuliana Marciuc, producător la TVR 2, Alehandra Ornella, prezentator TV, Mirela Constantin, interpretă muzică populară, Ramona Porumb, prezentator TVR Cluj, Aminda, Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park și membră AFA Cluj, Loredana Florea, director executiv Casa cu Flori și membră AFA Cluj, Mihaela Andoni, manager Mido Studio și membră AFA Cluj, Ramona Mîndru, manager Salon Catwalk și membră AFA Cluj, Gabriela Popescu Gorgan, make-up artist, Sigina Luca, manager International Ballroom și  Ioana Chișiu, fashion blogger. 

 Tinuta pe care am purtat-o la acest eveniment a fost semnata : Laura Ciobanu Atelier moda si creatie 

Iti multumesc din suflet draga mea!

 Organizatori: Open Your Heart, Wens Travel

Parteneri: Iulius Mall, AFA Cluj, Hiperdia, Ambient, Univers T, Medsan, Grand Hotel Italia
Cu sprijinul: Primăria Cluj-Napoca, Esthetic Lux Center, Unishowroom, Impress, Esteline Beauty Center, Centrul de recuperare medicală Tarra, Daleea Fashion House, Profi Stage Entertainment, Romanian Startups, Mobility Networks, ExpoTransilvania.
Parteneri media: Magic FM, Look TV, Avantaje, Puterea, Realitatea TV, Ziua de Cluj, Transilvania Reporter, Actualdecluj.ro, bigscitylife.ro, Observatorul.ro, Gornistul, Sandra Bendre fashion blog, Fashion Spot by Ioana Chișiu, Gabriela Popescu Make-up&Bridal Accessories, Explore Medicine TV, Sigina.ro, Ganduri ascunse cu Alina Ilioi, Consiliul Național al Dizabilității din România.
Partener de comunicare: Vitrina Advertising
***
Despre Open Your Heart. Asociația Open Your Heart este o asociație cu caracter nonprofit, nonguvernamental, apolitic și socio-umanitar care își propune să reprezinte interesele persoanelor cu dizabilități promovând în mod constant imaginea acestora, înlăturând astfel ideile preconcepute cu referire la diazibilitate. Asociaţia militează alături de alte asociaţii similare pentru elaborarea unei legislaţii specifice persoanelor cu dizabilităţi, în conformitate cu legislaţia internaţională.
Despre Wens Travel. Wens Travel este o companie de turism cu servicii complete înființată în 1997. Este una dintre puținele agenții de turism românești care înțeleg rolul de consilier, sfătuitor și ghid în personalizarea vacanțelor și călătoriilor. Wens Travel oferă soluții adaptate segmentului de business și de leisure, oferind totodată evenimente și servicii sportive complete. 

Comments are closed.