Inaugurare Demetra Boutique ( Rochii de mireasa si rochii de gala) – Cluj-Napoca

Se intampla intr-o joi…
O zi perfecta de toamna, cu mult soare si frunze aurii pe jos. Un grup de fete superbe, toate imbracate in rochii elegante ne faceau cu mana dintr-un magazin proaspat lansat. Am intrat si am fost intampinate cu un pahar de sampanie si cu zambetul pe bune si mai apoi am inceput sa-i salutam pe cei din jur. Fetele frumoase de care va spuneam mai sus erau manechine vii. 
Foto : Puzzle PhotoStudio
Make-up :Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories

 Demetra Boutique –Demetrios by Ilissa  se afla pe Str. Eroilor nr. 14 ( langa cofetaria Dana ) 

Mi-a placut ideea, mai mult decat sa fie asezate acele rochii superbe, pline de broderi si pietre pe manechine fara cap, sau fara brate. Am simtit ca si eu pot sa port acea rochie, sau oricare alta de acolo, pentru ca in Demetra Boutique gasesti rochii de gala, pentru orice gust. 

Demetra Boutique s-a nascut din dorinta de a oferi rochii de seara dar si de mireasa ale celor mai consacrati desgineri. Demetra Boutique s-a nascut pentru ca tu sa arati impecabil si sa te simti minunat in tinuta aleasa din magazin. Modelele unicat, stilurile deosebite si materiale fine sunt caracteristicile care ne definesc. 
Am avut o gasca de oameni frumosi la inaugurare de accea va multumim mult de tot si va asteptam sa ne treceti pragul oricand ! 
Foto : Puzzle Photobooth

Pentru a aduce creatii ale celor mai exclusiviste brand-uri aproape de voi, am calatorit prin capitalele Europei si nu numai, selectand colectii ale: Demetrios by Ilissa, Novia D’art, Fara Sposa, Tarik Ediz si Avenue Diagonal by Pronovias Fashion Group.
Toate modelele au purtat rochii Demetra Boutique , machiaj : Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories si parul a fost realiza de Mihaela Vodnar Trainer Alfaparf

 

 Nu uitati si de site-ul magazinului : http://www.demetraboutique.ro
Toate rochiile sunt acolo expuse! Enjoy!

Comments are closed.