Ziua buna se cunoaste…dupa o manichiura perfecta!

Ziua buna se cunoaste de dimineata, dar mie tare-mi mai place sa dorm pana la 12:00 !
Asta cred ca stiu 95% din prietenii mei.
Oricum la mine cu dormitu`e o treaba serioasa…in lunile de vara, trezitul sambata si duminica nu depaseste ora 3:30 :))) Asa ca, imi permit in timpul saptamanii sa am si zile in care ma trezesc la 11:00.
Acum, cand nu mai este sezonul nuntilor cand imi spune cineva “vezi ca ai o programare la ora 9:00” ma gandesc de 2 ori daca sa ma duc sau nu, dar zilele trecute nu a fost asa…
Simona de la  Nail Boutique   m-a sunat sa-mi spuna sa ma duc la 9:00 (fix ca dupa mai are ceva programari) am zambit si i-am zis ok, vin…
M-am dus acolo pe jumatate adormita, cu un machiaj foarte fin, dar cu un ruj rosu. Stii cum e treaba cu rujul rosu? Te scoate din orice incurcatura :))

La  Nail Boutique   bineinteles am baut cafeaua mea preferata ( cea pe care o am si acasa – Cortado de la Nescafe Dolce Gusto) si le-am lasat pe fete sa-mi faca ce vor ele.

Pentru manichiura am mers pe gri petrol si bijuterii facute cu alb si negru. Unghiile scurte, pentru ca asa ma simt cel mai confortabil. Nici mie nu-mi vine sa cred cat de frumos lucreaza aceste fete si ce multa rabdare au la aceste minunatii.
Inainte sa cunosc acest domeniu credeam ca numai eu cu pensula de eyliner sunt mare magician cand fac acele frumoase codite, dar se pare ca m-am inselat…priviti si voi :

Dupa ce m-am trezit bine, am facut aceste poze ( vedeti rujul si machiajul minimalist, da? :)) si dupa au venit cei de la Look Tv sa ne intrebe despre manichiura pentru sezonul rece si cum sa ne ingrijim mainile.

Video-ul il gasiti aici : 

http://looktv.ro/secretul-unor-maini-perfecte-in-sezonul-rece-video/

Daca inca nu ati reusit sa va faceti programari pentru Sarbatori, eu va sfatuiesc sa le sunati pe fete, ca sa mai prindeti un loc si sa aveti cea mai frumoasa manichiura de Sarbatori 🙂

Sa va fie mai usor…mai jos aveti lista de preturi si pe noi ne gasiti  pe str. Eugen Brote nr.8 ( In zona Piata Engles )  

Programarile se pot face la nr. de tel : 0742 227 227 si pe pagina de Facebook : Nail Boutique  
 

Comments are closed.