Cu ce machiaj mergi la fix de Sarbatori!

Intrebarea pe care o primesc in ultimele saptamani este : ” Cu ce machiaj merg la fix de Sarbatori? “
Sunt doar cativa pasi pe care trebuie sa-i urmaresti atunci cand iti doresti un machiaj impecabil, nu prea sofisticat, dar totusi sa arate wowww!

 Fii atenta :

Aplica o masca exfolianta pe fata seara si apoi aplica o crema hranitoare. Vei vedea ca dimineata tenul tau va fi curat si hidratat.
Aplica un produs ce iti uniformizeaza tenul, fie ca este un BB Cream, CC Cream sau un fon de ten. Aplica peste putina pudra translucida ca sa fixezi fondul de ten si apoi stilizeaza-ti sprancenele cu un fard si o pensula speciala.

Urmeaza aplicarea unui eyeliner, stiu…toate veti spune “dar linia aia cum o trasez? “
Vreau sa va spun ca am descoperit un eyeliner perfect pentru cele care nu au asa multa rabdare si nu traseaza codita de tus perfect.
Este vorba despre tusul lichid de la Melkior. L-am folosit acum ceva timp pentru prima data si este mereu alaturi de mine cand vreau o linie de tus rapida.

Trebuie sa recunosc ca eram 100% convinsa ca cel mai bun eyliner este cel gel, dar cateodata era cam complicat sa merg cu el in concediu, si cu pensula perfecta pentru el, etc…si acum eyelinerul pe care il folosesc, mai ales cand plec din Cluj este cel de la Melkior.
Urmeaza mascara, pe genele inferioare si superioare. Poti folosi chiar si 2 straturi, dar ai grija sa fie o pensula de calitate si sa aplici de la radacina pana pe varfurile genelor.

Apoi rujul…ROSU 
Tot la Melkior am gasit un ruj perfect, primit la Beauty Bloggers Meeting Cluj. E rosu cel mai rosu si e cremos, hidratant, dar rezista foarte bine pe buze…apropo de rezistat mai mult, urmeaza pasii de mai jos, garantez pentru buze perfecte :

Tipsuri pentru un ruj perfect:
1. Săptămânal pe buze fă-ți un gomaj cu zahăr brun și apoi aplică o cremă hidratantă de galbenele, sau miere de albine ( ai grija sa nu o mananci ci sa o lasi sa-si faca treaba )
2. Aplică puțin corector sau fond de ten pe toata suprafața buzelor, ca să creezi o bază pentru următorul produs.

3. Următorul produs este un creion de buze ( și vedeți nu am zis contur de buze). Acest produs se aplica pe toata suprafața buzelor ( culoarea trebuie să fie identică cu cea a rujului).
4. Urmează rujul de buze, care pentru mai multa precizie se aplică cu o pensulă, dar bineinteles puteti sa aplicati si direct cu rujul, de accea forma lui este si asa in diagonala, pentru a ne ajuta sa aplicam corect rujul.
5. Și ultimul pas…mușcă un servetel…iți garantez buze senzuale!

Cât ține de culori, încearcă să explorezi, vezi ce îți place, cum te simți tu cel mai bine, dar îți garantez că vei întoarce toate privirile dacă alegi un ruj ROȘU și ziua și seara, cel mai mult contează să știi să-l porți și să ai încredere în tine! 

Comments are closed.