Despre Atelierul de make-up sustinut de mine in cafeneaua “La Perne”

Zilele trecute am avut parte de o vreme urata de tot, nu prea frig, dar cu o ploaie enervanta si lapovita, o vreme de nu-ti venea sa iesi din casa, dar totusi pentru ca era programat acest atelier de vreo 2 saptamani, dupa orele de curs la Fashion Academy ( Stiti, da? Predau cursuri de make-up, detalii gasiti AICI ) am mers La Perne.

Am baut un ceai bun de vanilie…mmm…si am asteptat sa vina fetele, au fost 10, am avut asa o intalnire faina ( cei de la Perne si-au facut si altfel decorul ) si tare mi-a mai placut 🙂
Adevaraul asta este ca-mi place mult de tot sa impartasesc ceea ce stiu si ce am invat si eu despre ingrijirea tenului si despre produsele de machiaj !

Am discutat despre tipurile de ten, care sunt programele de îngrijire a tenului nostru, cum să avem grijă în fiecare seară de tenul nostru, cum să ne demachiem corect, cât de importanta este lotiunea tonica, ce înseamnă hidratarea unui ten/hrănirea unui ten ÅŸi despre cum să ne găsim produsele de îngrijire pentru fiecare tip de ten în parte. 

Am incercat sa va dau tipsuri despre gasirea celui mai bun fond de ten (pentru fiecare tip de ten în parte, de câte feluri sunt fondurile de ten, cum trebuie să-l aplici și mai ales ce culoare să aplici)
Cateva detalii despre kitul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în trusa de cosmetice atunci când vorbim de pensule.

Machiajul pe care i l-am propus modelului meu ( una dintre fetele venite la atelier ) a fost un smokey eyes. 

Acest tip de machiaj este unul monocromatic ( o singura culoare) Intensitatea machiajului este la baza genelor superioare si inferioare, difuzandu-se spre margini.
Acest tip de machiaj poate avea si intensitati mai mici. Nu este neresar sa se lucreze doar in nuante de negru, sau maro inchis. Smokey eyes se poate lucra si in culori mai fine : griuri, marouri mai deschise, mov.
Un machiaj usor de facut, dar in acelasi timp sifisticat, o propunere pentru machiajul de Revelion!
Le multumim colaboratorilor nostri pentru premii ! 
3 vouchere cu -30 % reducere la orice serviciu Nail Boutique 
1 pachet cu produse cosmetice Oriflame – Raluca Pucani 
Multumesc pentru prezenta dragele mele!

Comments are closed.