O poveste romaneasca de 1 decembrie cu Farmec :)

Trebuie sa recunosc, acum vreo 14-15 de ani faceam cunostinta pentru prima data cu Farmec 🙂
Primul meu produs era de demachiat ( desi atunci nu ma machiam, dar stiti voi demachierea este importanta si atunci cand nu aplici nici un produs de machiat – cititi postarile mele despre demachiere: 1 si 2 ) si era roz 🙂
Acel lapte demachiant, Doina.

Pe atunci, dar si acum sunt tare mandra ca ii poarta numele mamei mele!
Acum 10 ani cand am ajuns prima data in Cluj eram bucuroasa sa fiu chiar aici unde se fabrica laptele demachiant Doina si spray-ul Impuls ( ala cu maro ii place mamei)
Farmec de atunci e cel de acum, dar mult mai sofisticat, mult mai primitor, mult mai european, mult mai inventiv, cu mai multa experienta.
Saptamanile trecute, la Beauty Bloggers Meeting Cluj am avut placerea sa facem eventul chiar in Atelierul lor de frumusete.

Pe langa atmosfera frumoasa, primitoare, cei de la Farmec ne-au pregatit si cateva cadouri.
Era vorba de o colectie noua de oje si de “Crema blurare riduri”
Eu de ea vreau sa va povestesc!

Prima saptamana nu m-am atins deloc de ea, chiar ma gandeam poate i-o trimit mamei, dar am stat si am citit mai multe despre ea si am atins-o si am spus, e perfecta pentru mine!
Aceasta crema este dupa parerea mea ideala pentru a o folosi inainte de fondul de ten. O folosesc de mai bine de 2 saptamani pe post de primer.
Exact acest primer pe care trebuie sa-l folositi atunci cand doriti sa va faceti un machiaj impecabil, un machiaj ce va dura pe tot parcursul zilei.
“Crema blurare riduri”e ideala pentru persoanele de 30 de ani +
Ingrijeste tenul, il hidrateaza si ajuta si ca micile riduri sa fie estompate.
Contine o formulă revoluționară, cu efect „soft focus” pe suprafața pielii, ce maschează optic ridurile, porii și imperfecțiunile, rezultând un ten neted, catifelat. Nu are parfum, e foarte densa si are o culoare fina roz.Prin forma și structura lor, ingredienții cremei modifică comportamentul razelor de lumină care cad pe ten, împrăștie atât lumina reflectată la suprafața pielii cât și cea transmisă, împiedicând absorbția ei în riduri. Crema are o textură ușoară, filmul lăsat pe piele are un aspect satinat cu efect matifiant intens.

Are o pompita ce te ajuta sa dozezi cantitatea de produs. Recomand sa fie folosita pe toata suprafata fetei.Anul 2015 imi aduce varsta fix de 30 de ani si de accea am inceput sa o folosesc, nu chiar zilnic, doar atunci cand imi doresc ca machiajul pe care il fac sa reziste mai mult si sa fie impecabil.E produsul pe care il ador si abia astept sa ma duc la sediul Farmeczile acestea (1,2,3 dec.) sa mi-o mai achizitionez si sa primesc si cateva cadouri 🙂Detalii gasiti pe Facebook : Farmec 

Comments are closed.