Bucuria unei femei…Expo Bag – Iulius Mall Cluj

Bucuria unei femei?
O cafea buna si un mic dejun savuros, sosete calduroase, o zi la SPA, cosmeticele preferate primite cadou, un compliment, doua…:)) si accesorii, de tot felu`de la coliere, bratari, pantofi pana la genti, posete, plicuri.
Anii trecuti cand realizam accesorii, toate unicat, gandite saptamani intregi, tot eram tentata sa ma duc la ZARA, sau alte magazine si sa-mi cumpar si altceva, parca niciodata nu imi erau suficinte cele facute de mine…
Pana cand o prietena mi-a spus ca ar trebui sa incep sa port doar creatiile mele, doar accesoriile pe care le fac eu.
O perioada asa a fost, tin minte ca purtam doar coliere si cercei ( pentru ca doar atat realizez) dar mai ales acum in perioada reducerilor nu pot rezista sa nu merg si in magazine si sa-mi cumpar accesorii, cat despre genti si posete se pare ca astept din luna in luna targul de la Iulius Mall – ExpoBag.

Azi a fost prima zi si mi-am gasit o geanta neagra, clasica, incapatoare.

Bag Expo, targul de genti de care v-am mai povestit aici pe blog, dar si pe Facebook,  începe anul 2015 cu oferte de nerefuzat: mii de articole cu preţuri de producător, majoritatea cu discount-uri de până la 40%. 

Targul dureaza pana duminica ( inclusiv ) la Iulius Mall – parter

Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi.

 Alaturi de Sandra – Sandra’s Fashion Corner si Ioana –  Fashion Spot ne-am hotarat sa facem shopping si fiecare si-a luat ceva dragut! Sa le urmariti pe Facebook si Instagram pe fete sa vedeti si ele ce si-au gasit 🙂


Comments are closed.