Machiaj pentru mireasa si de ce recomand proba !

Incep sa primesc fotografii de la clientele mele mirese…ma bucur sa le vad, impreuna am facut o echipa perfecta 🙂
Bineinteles nu uitati ca e important sa fiti in acceasi armonie cu fotografii vostri (ei vor fi personajele de pe tot parcursul nuntii), rochia ( trebuie sa fie confortabila, sa te faca sa te simti minunat) , accesoriile ( as merge mai mult pe cercei supradimentionati, personal as incerca sa evit genul de “set : cercei, colier, bratara – dar este o parere personala) si parul ( Faceti o proba, incercati sa va gasiti hair-stylistul perfect)
Cat tine de progamarile mele am rugamintea sa fie ( Pe Facebook sau intr-un e-mail la adresa: popescugabytza@yahoo.com) si sa vi le faceti cu cel putin o luna inainte de eveniment ( atunci cand sunteti invitata la o nunta/botez/festivitate/sedinta foto si doriti sa apelati la serviciile mele) si daca sunteti mireasa, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Mireasa : Nelly 
Foto : Pataki Photography

 Mireasa : Helga

Un sfat pentru viitoarele mirese:
Recomand proba de mireasa!

Proba de mireasa se face la mine in studio si pe lumina naturala.
In ziua in care facem proba pentru machiajul din ziua nunti recomand sa vina mireasa cu parul coafat – daca se poate bineinteles, ( de ce nu, atunci sa fie si proba pentru par ) si sa vina imbracata cu o bluza de culoare deschisa : bej, ivory, alb, bleo dechis. ( La fel, sunt doar cateva recomandari, daca se poate, daca nu, nu este nici o problema)
Proba dureaza o ora si jumatate si este o prima intalnire intre make-up artist si mireasa.
Se discuta despre tematica nuntii, despre cromatica pe care o are la nunta, daca este o nunta de zi, de noapte, ce coafura s-a ales, ce accesorii, ce culori are buchetul, daca mireasa este o persoana care se machiaza, ce stil, ce produse foloseste si ce fotograf va avea.
Proba este facuta sa…ne cunoastem mai bine, sa vad exact ce isi doreste mireasa, sa vin cu propuneri ce o va ajuta pe mireasa, in ceea ce priveste machiajul din ziua evenimentului, sa stiu cum este nunta, ce tematica alegi, sa vezi produsele pe care le folosesc cum se aplica.
Sunt sigura ca sunt foarte multi make-up artisti clujeni, pe care si eu ii apreciez, de accea intalnirea dintre mireasa si make-up artist trebuie sa fie una speciala, trebuie sa ne potrivim si sa fie o chimie frumoasa.
Nu trebuie sa uitam ca noi, make-up artistii si hairstylistii sunt primii cu care mireasa interactioneaza, de accea ne dorim sa fie totul perfect.
De asemenea este un bun prilej de a incerca genele false, sa vezi daca te simti confortabil si asa mai departe.
Foarte important : Am rugamintea, inainte de proba, mireasa sa isi aplice o crema exfolianta ( gomaj) si sa isi hidrateze tenul cu crema de zi, in acea dimineata. De asemenea, am rugamintea la proba clienta, sa se vina demachiata complet. Toate aceste mici detalii ne vor ajuta ca machiajul sa fie impecabil.

Comments are closed.