Despre antrenamentele EMS la BodyVibe Cluj


Acum cateva luni am auzit despre antrenamentele EMS ( electrostimulare musculara) si nu stiam exact despre ce este vorba, dar primele detalii despre aceste antrenamente, cum ca poti avea o musculatura mai bine definita si poti slabi cateva kilograme m-au convins sa ma duc si sa incerc.
Am ales Bobyvibe, imi place strategia lor de promovare, serviciile pe care le ofera, antrenorii dar si ideea de BrideVide ( un pachet special creat pentru viitoarele mirese, am sa va povestesc alta data aici pe blog despre acest pachet)

 In centrul Clujui, pe str. Republicii nr. 14 intr-un spatiu aerisit, luminat si cu o priveliste frumoasa se intampla magia !
 Mi-a placut din prima mirosul de mar verde si zambetul cu care m-a intampinat Bianca ( antrenoarea mea) si am inceput sa avem o discutie despre aceste antrenamente, avand in vedere ca nu stiam prea multe detalii.

Electrostimularea este procesul prin care muschii sunt incordati intr-un mod artificial datorita unor electrozi fixati  pe intregul corp, care transmit impulsuri electrice de diferite intensitati.
Bianca mi-a facut o fisa de client. M-a intrebat daca fac sport, ce imi doresc de la aceste antrenamente si bineinteles daca sufar de vreo afectiune din cele enumerate pe fisa.
Sedinta propriu zisa dureaza aproximativ 20 de minute ( echivalent cu 8-10 ore de activitate intr-o sala de forta), noi am stat mai mult pentru ca am vrut sa aflu cat mai multe detalii si sa fac cunostinta intr-un mod placut cu aceste antrenamente.

E foarte interesant ca nu ai nevoie de o geanta plina de schimburi pentru a merge in sala unde faci aceste antrenamente. Poti sa intrii exact asa cum esti pe strada si de restul se ocupa cei de la Bodyvibe.
Ei au pregatit pentru voi un tricou ( pe care il iei direct pe piele) si o pereche de pantaloni scurti. Nu ai nevoie de pantofi sport, pentru ca antrenamentele se tin pe un covor moale. Sala in care faci acest antrenament este aerisita, luminoasa cu diferite aparate pentru exercitiile pe care le faci, pentru ca da, faci exercitii.
In aceste 20 de minute se vor face antremanente ca sa orice alta ora de sport : genuflexiuni, abdomene, squasuri si asa mai departe.

Costumul pe care ti-l pui (o sa arati ca un robotel, eu am inceput sa rad cand m-am vazut) lucreaza in zonele care la sala nu se pot lucra atat de bine sau necesita o perioada mai indelungata sa se observe rezultatul, iar acest aparat face ca lucrand aceste zone, sa se observe rezultatul într-un timp relativ scurt.
Dupa cum va spuneam sedintele se fac impreuna cu un instructor personal bine pregatit care va va îndruma pentru ca rezultatul să fie unul dorit si pentru a face mai placut antrenamentul.
Eu am lucrat cu Bianca, o tipa de nota 10. Stii cum e…trebuie sa fie chimie intre tine si antrenorul tau si la mine asa a fost.

Acele 20 de minute au trecut foarte repede, exercitiile pe care le-am facut erau asemanatoare cu cele de la sala, diferit a fost bineinteles acel costum de robotel pe care trebuie sa-l porti in timpul antrenamentului si acele mici intepaturi ( electrostimularea ) dar nu a fost dureroasa, a fost chiar placuta, ca cineva care te gadila 🙂
A doua zi am avut putina febra musculara, dar am fost foarte activa a doua zi si mi-a trecut repede.
Saptamana viitoare va mai spun  si alte detalii despre aceste antrenamente. Pana atunci daca aveti intrebari puteti sa mi le adresati aici, sau pe Facebook.  
Mai jos gasiti lista de preturi in functie de antrenamentele pe care le doriti : 

Pe cei de la Bodyvibe ii gasiti pe Str. Republicii nr. 14.
De asemenea, va invit sa fiti alaturi de ei si pe Facebook, dar si pe site-ul lor.
Pentru ca se apropie Valentine`s day echipa Bodyvibe are pentru voi pregatita o surpriza! Mai multe detalii pe Facebook-Bodyvibe

Comments are closed.