Despre Londra si intalnirea cu Nic si Sam Chapman de la Pixiwoo – Fondatoarele Real Techniques

Dragii mei,
Imi pare rau ca am absentat asa de mult de pe blog, dar a fost cu motivare 🙂
Am fost plecata o saptamana din tara, in Londra.
Am mai fost in Londra de 4 ori si ma bucur ca de fiecare data gasesc ceva de facut 🙂 Londra imi place mult, de la oameni, cultura, strazi, metrou, busuri, magazine si asa mai departe.
Pe langa faptul ca am vizitat, m-am plimbat, m-am relaxat si am facut shopping am avut norocul sa le cunosc pe Nic si Sam Chapman de la Pixiwoo – Fondatoarele Real Techniques 🙂

Sa va povestesc :
Acum aproape 3 ani am facut cunostinta cu pensulele Real Techniques, noroc cu site-ul Make-up Shoop, asa am reusit sa-mi cumpar aproape toate pensule din acest brand.
Am fost de fiecare data extrem de multumita (calitate/pret) cum se aplica produsele de fata cu aceste pensule, dar si fardurile de pleaoape, asa ca sunt nelipsite din trusa mea de machiaj.
Cam acum 2 luni am vazut pe net, ca aceste fete au reusit sa scoata pe piata si o gama noua de pensule, elegante, forme diferite si un nou concept.

E vorba despre Bold Metals.

Presimteam o plecare in Londra cat de curand, dar nu stiam exact cand voi ajunge, asa ca am urmarit tutoriale, diferite postari pe bloguri cu aceste pensule si m-am hotarat pentru inceput sa-mi iau doua.
Acum fix o saptamana, cand eram in Londra, am intrat in 4 sau 5 Boots-uri ( magazinele din UK-Londra cu produse cosmetice, unde se gasesc pensulele Real Techniques) si mi-am cautat in disperare aceste pensule, dar nu le-am gasit, pana miercuri cand am gasit-o pe prima care mi-o doream – 201 Pointed crease

Am fost tare bucuroasa sa o gasesc si a doua zi am si realizat un machiaj cu ea. Imi place mult cum aplica fardul de ochi, e luxoasa, extrem de placuta la atingere, parul pensulei este alb, ca un “creion” si perii nu sunt foarte moi.
Toate bune si frumoase…pana joi ( noi plecam spre Cluj vineri, in 30 ian.) si cum ma plimbam eu pe un vant ce numai in Londra il simti am zarit intr-un Boots pe de Oxfrd Street, un afis mare : “Meet Nic si Sam Chapman – Pixiwoo – 29 ian.”
Am ramas cateva minute blocata, eram sigura ca 29 pica vineri, cand plec eu…ei bine nu…eram chiar in 29 ianuarie si era ora 15:00 ( fetele veneau acolo intre 17:00 si 19:00 )

Era exact ziua in care Nic si Sam Chapman de la Pixiwoo veneau sa se intalneasca cu publicul londonez si eu am avut sansa sa fiu chiar acolo.

Am stat mai bine de 2 ore si m-am plimbat in magazin, nu am vrut sa plec de acolo crezand ca va fi o nebunie mare de tot si sa nu pierd locul din fata 🙂

Ei bine, va dati seama ca totul a decurs perfect, civilizat si bine pus la punct. S-a facut o coada unde celecare doreau sa le cunoasca veneau, faceau poze cu fetele, povesteau, primeau autografe.

Am fost extrem de incantata ca le cunosc si am povestit cu ele cateva minute, si le-am spus ca sunt din Romania si ca aici sunt foarte apreciate ele ca youtube bloggers, dar si pensulele lor.
A fost o experienta placuta si cu drag am sa-mi amintesc de ea.

Zilele urmatoare am sa va povestesc si parerea mele despre cele 2 pensule luate din noua colectie Bold Metals.
Pana atunci, la loc de cinste am autograful fetelor 🙂

2 Comments on Despre Londra si intalnirea cu Nic si Sam Chapman de la Pixiwoo – Fondatoarele Real Techniques

  1. Timea
    February 6, 2015 at 4:47 pm (9 years ago)

    Gabi, Gabi, GABI!!!
    Cum se face ca esti atat de talentata si frumoasa, dar exprimarea ta lasa mereu de dorit?
    Un sfat prietenesc… ofera mai multa atentie elaborarii textelor. Par scrise pe fuga, de o adolescenta.

    Mult succes in continuare, in tot ceea ce faci!

  2. Gabriela Popescu Gorgan
    February 6, 2015 at 4:49 pm (9 years ago)

    Salut Timea,
    Multumesc mult pentru sfat! Am sa acord mai multa atentie textelor de acum inainte 🙂