Expo Mineralia – Targul de bijuterii preferatul domnilor chiar laIulius Mall Cluj!

Se apropie 1 martie si 8 martie si stiu cat de dificil este pentru unii domni alegerea unui martisor pentru doamnele din viata lor.
Asa ca, eu vin sa va ajut si sa va dau un pont. Pana duminica la Iulius Mall Cluj ( chiar la intrare, la parter) veti gasi Targul Mineralia, un targ ce aduna bijuterii din pietre semipretioase, cristale swarovski si metale pretioase.
 Aceasta ediţie a Târgului Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii EXPO MINERALIA, organizată la parterul mall-ului, este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. 

Clienţii IULIUS MALL vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, ideale pentru a fi dăruite persoanelor dragi de Mărţişor

În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a EXPO MINERALIA este şi un briliant deosebit, provenit din Munţii Urali.

 
Cei care se pregătesc pentru Ziua Femeii vor găsi la târg peste 150.000 de articole, realizate din mai mult de 180 de tipuri de roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, aduse din 50 de ţări ale lumii. Cunoscătorii vor găsi şi piese rare, cum ar fi spinelul roşu, nenumărate rubine, safire şi diamante, cu ajutorul cărora vor reuşi să le surprindă pe femeile din viaţa lor. Clienţii pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi tipurilor de personalitate sau cum pot influenţa starea de sănătate, astfel încât să aleagă darul potrivit
La târg sunt prezentate şi decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice.

Comments are closed.