V-am scris despre spekeari de la The Woman si programul din ziua de 6 martie de la Grand Hotel Italia!

Ziua de 6 martie, suna din ce in ce mai bine. Va prezint mai jos alte nume ce vor veni la Cluj, la The Woman ( despre primele doamne am scris zilele trecute, tot aici pe blog )

Amalia Enache

Amalia Enache este prezentator al Știrilor Nopții la Pro Tv de aproape 12 ani. Este licențiată în jurnalism la Facultatea de Litere, secția Jurnalistică-Franceză. Din 2010 este reprezentant special al Fundației Hope and Homes for Children Romania, care se ocupă de copiii abandonați si colaborez cu Ovidiu Ro, care are ca preocupare educația timpurie.

Raluca Kișescu
Cu 15 ani de experienta in marketing, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova, este unul dintre principalii actori ai domeniului, in Romania.

Monica Ion
Monica Ion managing partner Psihoselct, este trainer certificat international, membru Quantum Leap – T. Harv Eker’s program. Are o experienta de peste 16 ani in vanzari. A format peste 2.000 de oameni de vanzari si desfasoara programe de coaching cu manageri de top din Transilvania.

Ioana Filipescu  
Ioana Filipescu este Managing Director pentru Visa Financial Advisors 

Specialist în investment banking, cu o experienţă de peste 20 de ani în corporate finance şi investment banking la BERD şi KPMG, Ioana Filipescu a condus Raiffeisen Investment România timp de zece ani.

Genoveva Hossu
Genoveva Hossu este decorator și creator de interioare cu o viziune aparte care aduce culoare, personalitate şi energie fiecărui spaţiu.

Cristina ChiriacCristina 
Chiriac este presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminin (titlu acordat si recunoscut de Uniunea Europeana), Mentor al Antreprenoriatului feminin, doctorand in economie.

Sigina Luca
Sigina Luca este o tânără antrepenoare care vrea mereu mai mult de la sine. Eventos, Luna Cleaning și Asociația Bucătarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat și de care este foarte mândră. Pentru Sigina succesul reprezintă o stare de spirit pe care o simți atunci când ești mulțumit de realizările tale.

Carmen Goldenberg
Carmen Goldenberg este general manager al Elgo Care , companie care aduce in exclusivitate pe piata romaneasca brandurile Yon-Ka Paris si Iyashi Dome.. Portofoliul companiei include colaborari fructuoase la nivel national, precum cele cu Pescariu Sport & Spa, Cocor Spa, Catwalk by Ramona Mindru, Vitarium Spa Hotel Alpin, Arcadia Medical 

Pe langa povesti de viata, ce doresc sa ne ambitioneze, organizatorii aceste conferite au pregatit si o degustare de ciocolata, defilare de modă, lansare de carte.

Degustare de ciocolata, pentru prima data la The Woman

Degustare din cea mai fina ciocolata belgiana preparata manual, in cadrul careia veti experimenta gusturi delicate, o sa aflati cum sa recunoasteti o ciocolata de calitate, care sunt beneficiile acesteia asupra organismului si vor fi demontate mituri legate de ciocolata. O provocare pentru toate simturile pentru a patrunde in lumea minunata si plina de pasiune a unui ciocolatier.

 

Program THE WOMAN:

10:30 – 11:00

Înregistrare participante “all day event”

11:00 – 11:50

Workshop susținut de către Monica Ion: ”Seducția în vanzari”

11:50 – 12:10

Degustare de ciocolată

12:10 – 13:00

Workshop susținut de către Monica Soare “LeaderSHE – Arta de a învinge”

13:00 – 14:00

Business Lunch

13:00 – 14:00

Înregistrarea participantilor “Conferinta” & Welcome coffee

14:00 – 14:30

Deschiderea evenimentului

Amalia Sterescu – primul ambasador The Woman

14:30 – 15:20

Panel1

Leadership
feminin

Doina Costache, Cornelia Nicolae, Monica Soare

15:30 – 16:20

Panel2

Femei în business:
atuuri şi dezavantaje

Cristina Chiriac, Ioana Filipescu

16:30 – 17:00

Coffee Break

17:00 – 17:30

Prezentare Raluca Kișescu

17:30 – 18:15

Panel3

Business local de succes
Lumea bărbaţilor prin ochii unei femei

Alexandra Stoica, Sigina Luca, Genoveva Hossu

18:15 – 19:00

Panel4

Pasiune în
muncă

Amalia Enache, Patrizia Paglieri, Corina Dobre

19:00

Defilare modă

19:30

Socializare

 

Am o surpriza pentru tine :
Dacă încă nu te-ai scris îți mai dăm un motiv în plus să o faci acum: 30 % discount la taxa de înscriere, indiferent de tipul biletului ales.
Foloseste codul TW30 la inscriere.

*Oferta valabilă până la data de 28 februarie 2015.

Comments are closed.