Despre Expo Bag din Iulius Mall Cluj, editia de primavara si rucsacul bej :)

Ieri am avut o zi plina, de dimineata pana seara am fost in oras, sa-mi rezolv o multime de lucruri, dar am avut parte de o zi cu soare, 21 de grade !!!!
In ultima parte a zile mi-am dorit sa ajung in Iulius la Expo Bag!
Primăvara este sarbatorita la IULIUS MALL CLUJ cu o noua editie a Bag Expo. Aceste targ este unul internaţional dedicat in exclusivitate accesoriilor. Locul ideal pentru toti cei care cauta genti de calitate, oferind solutii pentru absolut toate gusturile, dar si bugetele.
Va arat ce mi-am luat eu de la targ :
Rucsacul este din piele ecologica, dar arata impecabil, e moale, flexibil, incapator, cu accesorii metalice si a fost 129 de lei.
Bag Expo, targul international de genti si accesorii, se va desfăsura in perioada 25 – 29 martie 2015, la parterul IULIUS MALL CLUJ.

 

Cum o geantă nu este niciodată suficientă pentru femei, cele care nu s-au putut decide ce să cumpere la ediţia anterioară a târgului au acum de ales din peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, la preţuri de producător.
La această ediţie Bag Expo, pe lângă noua colecţie de genţi de sezon, clientele vor găsi o selecţie de poşete tip clutch cu detalii preţioase: cristale Swarovski. Piesele sunt lucrate manual, în modele şic deosebite.

 

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, iar oferta variată acoperă toate preferinţele. Din piele naturală, piele ecologică, denim sau materiale textile, obiectele prezentate la Bag Expo se remarcă prin paleta diversificată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. Şi pentru domni sunt pregătite sugestii de sezon. Portofelele, servietele şi genţile expuse vor răspunde oricărui stil masculin.

 

 

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi eşarfe sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţi. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

 

 

Dupa cum spuneam sunt mii de genti prezente la targul de la Iulius, va invit si pe voi sa le descoperiti pana duminica ( inclusiv ) !

 

2 Comments on Despre Expo Bag din Iulius Mall Cluj, editia de primavara si rucsacul bej :)

  1. Gabriela Popescu Gorgan
    April 1, 2015 at 6:03 pm (9 years ago)

    Am rectificat "Anonim". Multumesc pentru sesizare.