Despre machiaj si tinuta la conferinta The Woman – 5 martie – Cluj-Napoca

Vineri, 6 martie va fi ” The Woman “, conferinta de business feminin si in acest articol vreau sa va spun cateva detalii despre machiajul pe care vi-l sugerez sa-l purtati, dar si despre tinuta.
In primul rand va sugerez vineri sa zambiti si sa luati de la fiecare speaker cate o infromatie potrivita pentru voi.
Va fi o zi plina, cu peste 10 speakeri din Romania.
Doamne de poveste ce ne vor impartasi din experienta lor. Nu uitati sa va aduceti si o agenda si sa notati ce vi se pare interesant. Eu am o agenda in care scriu frazele cele mai importante si a doua zi, la cafea le recitesc.
Pentru ca se anunta o vreme capricioasa ( apropo` astazi a fost #babamea ) si am avut parte de soare, vant, ploaie si ninsoare :))) optati pentru un palton, pardesiu, sa nu va fie frig 🙂
Mai jos va prezint 2 tinute, potrivite pentru conferinta de business feminin, de vineri, cu piesa principala, un palton.
Tinutele sunt all : Giorgal ( magazinul il gasiti in Iulius Mall Cluj, la etaj ) 
Tinuta de mai sus este compusa dintr-o rochie clasica, pe corp gri, un colier voluminos si bineinteles paltonul precizat. Arata foarte chic si are o croiala foarte interesanta.
Acelasi palton, alaturi de o rochie din tricot, foarte comoda, tot de la cei de la Giorgal. E un albastru bleomarin cu flori albastre.
Cat tine de machiaj.
Puteti opta pentru un machiaj natural de zi. Fie ca va accentuati ochii, sau buzele, important este machiajul pe care il alegeti sa vi se potriveasca. Aveti grija de tenul vostru, pentru ca orice fond de ten se aplica mult mai bine daca aveti tenul hidratat si curat. Puteti folosi un fond de ten lejer, cu o acoperire medie, sprancenele conturate perfect, putin blush in obraji si un ruj mat si mergeti la fix !

Pe langa povesti de viata, ce doresc sa ne ambitioneze, organizatorii acestei conferite au pregatit si o degustare de ciocolata, defilare de modă, lansare de carte si multe premii pentru participante.

Va pup si ne vedem vineri la The Woman.
Mai jos va fac cunostinta cu Laura Vlasa, fotografa acestui foto shooting !

Comments are closed.