Despre The Woman – Conferinta de business feminin !

Conferinta de business feminin ” The Woman “ este evenimentul din martie de la Cluj ce il astept in fiecare an cu mare nerabdare.
Cred in acest frumos proiect si ma bucur ca cei de la Libero Events au gandit un asa eveniment pentru noi doamnele.
La conferinta de business feminin au veniti speakeri din Cluj, dar si din tara, tot programul si detalii despre conferinta acesta v-am scris in articolele trecute.
Am avut parte de peste 10 doamne de poveste care ne-am transmis energia lor pozitiva si dorinta de a fi din ce in ce mai bun in ceea ce faci.

S-a vorbit despre pasiune, naturalete, familie si bucurii marunte din viata fiecarei doamne. Se pare ca eu ma incadrez in acea categorie de oameni norocosi, ce din pasiune si-au creat si jobul si pentru asta multumesc in fiecare zi si doresc sa evoluez, muncind din ce in ce mai mult.

 Viata este o calatorie!
Viseaza! 
Amalia Sterescu este 
Senior Business Consultant
Fondator Outsourcing Advisors, Public Speaking School, 

Primul Ambasador The Woman și una dintre cele mai apreciate femei din mediul business românesc. Dacă în trecut a ocupat funcții importante în companii precum Oracle și Vodafone, în prezent, Amalia a ales calea antreprenoriatului, fiind cunoscută ca senior business consultant, business coach şi public speaker. Ceea ce admirăm cel mai mult la Amalia este faptul că şi-a transformat pasiunea şi experienţa în misiune – aceea de a forma personalităţi puternice, de a lustrui talente, de a desăvârşi echipe, de a construi strategii și de a inova mediul business românesc.

Amalia Sterescu este cunoscută ca senior business consultant, cu ample competenţe în business coaching şi public speaking, cu peste 16 ani de experienţă în leadership şi nenumărate specializări în outsourcing şi insourcing, în industriile Telecom şi IT&C. Este unul dintre cei mai vechi speaker în cadrul evenimentelor Libero Events. 

Pentru cei care au participat măcar o dată la conferinţele ei, Amalia Sterescu este mult mai mult de cât atât: e un profesionist vizionar, care şi-a transformat pasiunea şi experienţa în misiune – aceea de a forma personalităţi puternice, de a lustrui talente şi a desăvârşi echipe, de a construi strategii şi de a identifica oportunităţi, chiar şi pe ‚mările învolburate’. 

Astfel se explică şi iniţiativele ei de a înfiinţa primul portal al comunității de outsourcing din România, outsourcingadvisors.ro, prima școală de Public Speaking, programul de suport ‘Ready4Life – tot ce nu te învață școala’, dedicat studenților și tinerilor absolvenți, şi nu în ultimul rând, grupul de consiliere şi discuţii pentru părinţii cu mai mulţi copii – ‘PărinţiCampioni’.

Experienţa internaţională în ţări precum India şi China, implementarea a 5 start-up-uri intraprenoriale, din care două în afara granițelor țării, coordonarea unor echipe cu peste 200 de angajaţi şi multele provocări cu care s-a confruntat în cei 16 ani de experinţă au învăţat-o că pentru o carieră de succes e importantă atât fundaţia solidă, formată din caracter şi valori, cât şi muncă şi investiţia constantă în dezvoltare personală  ” – http://www.thewoman.ro 
De asemenea, in cadrul evenimentului Amalia Sterescu si-a lansat cartea ” Tango cu viata “. Ma bucur sa fiu printre primii cititori ai acestei carti.

Trebuie sa recunosc ca evenimentul a fost unul de calitate, cu femei de succes, cu femei ce si-au povestit viata, cu urcusuri si coborasuri, cu momente frumoase, dar si momente mai putin frumoase.
Dupa cele 4-5 ore de conferinta ultimul panel a fost unul potrivit pentru a incheia o seara de vineri.
Alaturi de noi au fost : Amalia Enache, Patrizia Paglieri, Corina Dobre si Carmen Goldenberg.

S-a povestit despre pasiunea in munca, despre viata, despre familie si Patrizia Paglieri  ne-a uimit cu felul ei savuros de a povesti si buna dispozitie.

M-am bucurat sa fiu alaturi de 3 foste cursante de-ale mele : Cristina, Mihaela si Raluca ce au absolvit cursul de machiaj de la Fashion Academy.

Mai multe fotografii de la The Woman puteti vedea AICI 

Despre tinuta pe care am purtat-o la The Woman, machiajul, coafura, dar si cele 3 prezentari de moda ce au avut loc in cadrul evenimentului am sa va povestesc intr-o alta postare.

Pana atunci, fiti echilibrate, dar visati.

Comments are closed.