Nu-i de joaca cu cele 20 de minute de antrenamente EMS !

Zilele trecute i-am spus unei prietene ca merg la Bodyvibe la antrenamente EMS si ca dureaza o “sedinta” doar 20 de minute si a zambit putin…si m-a intrebat ” dar in alea 20 de minute ce faci? Nu-i cam putin?” 

Ei bine nu-i deloc putin, este exact cat trebuie, acolo uhnde trebuie 🙂

Antrenamentele Bodyvibe se fac prin electrostimulare musculara activa (EMS). Acest gen de antrenamente se fac cu scopul de a arata mai bine fizic, de a ne trata de diferite afectiuni precum si pentru sanatatea noastra. 
Prin EMS corpul este supus la impulsuri electrice de diferite intensitati fara a creea dureri. Impulsurile sunt mici pentru a creea dureri insă sunt suficiente pentru a tonifica musculatura corpului. Prin acest concept corpul poate fi antrenat atat in repaus cat si in miscare. Atunci cand facem miscare rezultatele vor fi mai pronuntate si acestea vor aparea intr-un timp mai scurt.

Despre prima impresie pe care am avut-o cu aceste antrenamente puteti citi chiar aici

La Bodyvibe gasesti un antrenor bine instruit ce iti explica “pe limba ta” toate detalii despre aceste antrenamente.
Sa nu-ti fie teama sa intrebi tot ce te intereseaza despre acest domeniu pentru ca cel mai bine este sa stii cat mai exact despre ce este vorba.

Mai jos am scris beneficiile antrenamentelor EMS cu Bodyvibe
:

– tonifiaza musculatura
– ne scapa de surplusul de kilograme
– micsorează vizibil tesutul adipos
– tratarea unor afectiuni si recuperare medicala
– tratarea afectiunilor la nivelul aparatului locomotor
– ne scapa sau reduce intensitatea durerilor de spate

Aceasta tehnologie este recomandata tuturor persoanelor indiferent de conditia fizica sau de varsta oamenilor. Tehnologia EMS prin BODY VIBE va pune in miscare 90% din intreaga musculatura a corpului, ceea ce inseamnă ca vor fi antrenati simultan atat muschii antagoniti cat si cei agoniti.
Cele 20 de minute vor trece mult mai usor daca esti o persoana activa si daca faci si alt sport pe langa aceste 20 de minute de antrenament EMS.

      Efectele antranamentului sunt:
– la nivelul sistemului respirator;
– la nivel sistemului  muscular;
– la nivel sistemului  cardiac;
– scade intensitatea durerilor de spate sau chiar dispar;
-accentuarea metabolismului;
-aspectul fizic mai tonifiat ÅŸi mai frumos

Alaturi de Bianca (antrenorul meu personal ) fiecare sedinta este diferite. Ea imi propune un antrenament mai elaborat, cu miscari mai complexe in fiecare saptamana. Eu de exemplu am nevoie de musculatura bratelor mai bine dezvoltata, muschii spatelui mai bine lucrati ( avand in vedere ca stau mult in picioare) dar si cativa cm dati jos de pe coapse 🙂

Pe langa aceste antrenamente eu personal incerc sa mananc sanatos, sa exclud cam 80% din carbohidrati si zahar 🙂 dar sa merg si de 2-3 ori la sala de fitness unde fac mai multe sedinte cardio.
Zilele trecute, masa principala a fost la ora 15:00 poate 16:00 si imaginile de mai jos spun tot:

                                     Pe cei de la Bodyvibe ii gasiti pe Str. Republicii nr. 14.
De asemenea, va invit sa fiti alaturi de ei si pe Facebook, dar si pe site-ul lor.
Saptamana acesta este saptamana doamnelor si a domnisoarelor asa ca, echipa Bodyvibe are pentru voi o surpriza! Mai multe detalii pe Facebook-Bodyvibe


Comments are closed.