Primavara de la Nail Boutique pe unghiile mele…

Cand vad soare dimineata parca ma trezesc mai bine 🙂
Probabil stiti, sau daca nu stiti va zic eu acum, nu sunt o persoana matinala. Cand eram in liceu imi doream  ” cand o sa cresc mare” sa nu fiu nevoita sa ma trezesc dimineata…dar uite ca nu a fost asa :((( Noi, make-up artistii din Ardeal, in sezon avem trezirea la 4:00, 5:00 dimineata si nu, nu este o gluma…asa facem noi, ne trezim cu 40-50 de minunte inainte de prima clienta, asa ca, sambata si duminica pentru voi insemna munca de dimineata tare de tot.

Saptamana aceasta eram programata la 9:30 la Nail Boutique si inainte cu vreo 2 zile de programare primesc un telefon de la Simona sa-mi spune sa vin totusi la 10:00…(stia ea ca eu nu functionez la orele alea, asa ca mi-a mai dat jumatate de ora de somn)
Programarea de dimineata de la Nail Boutique se face cu 30-40 de minute de somn pe scaun alaturi de o cafea buna de la ei. Incet dar sigur ma trezesc…si soarele bate blajin in studioul lor, incepe cafeaua sa-si faca efectul si functionez si eu, bineinteles.

 

Zambesc cand imi propun un model nou de manichiura si incep sa ma simt si mai confortabil si sa am o zi din ce in ce mai frumoasa.
Aveam rujul de mai sus pe buze si i-am spus lui Csilla hai sa facem ceva in acele culori si bineinteles asa a fost.
Sincer va zic nu stiu cum reuseste ( si credeti-ma ca am facut mai bine de 15 ani arta si pictura pe paine) sa inventeze, sa realizeze aceste minuscule picturi pe unghii. Tot ceea ce face ea e din suflet, cu multa, foarte multa rabdare si imaginatie !
Pentru ca aceasta gasca e in plin proces de creatie vreau sa va anunt ca au reusit sa creeze un serviciu de pedichiura extraordinar doar pentru clienteleNail Boutique 🙂 Nu vreau sa va spun mai multe, dar sper ca sunteti si voi curioase, eu sunt si abia astept sa vad despre ce este vorba!

Modelul pe care il am pe unghii in aceasta perioada este cel de jos. O gradina de violete si doi fluturi. O combinatie jucausa, colorata ce vesteste primavara si sezonul cald.

Stiu ca toata lumea ma va intreba de ruj…ei bine rujul este de la Too Faced – Melted (culoarea violet)

 

Am o veste buna pentru cele care iubesc domeniul nails 🙂 
Nail Boutique cauta fete ce iubesc acest domeniu. Fete pasionate de arta, frumos, incepatoare in acest domeniu, sau nu.
Daca doresti sa fii alaturi de echipa Nail Boutique si sa inveti cat mai multe de la oameni priceputi si ambitiosi poti sa ne suni la nr : 0742 227 227 sau sa ne contactezi pe Facebook.
De asemenea, mai jos aveti lista de preturi pe care salonul de manichiura/pedichiura o are si va asteptam cu drag pe  str. Eugen Brote nr.8 ( In zona Piata Engles )  
 

1 Comment on Primavara de la Nail Boutique pe unghiile mele…

  1. Lela B
    March 25, 2015 at 3:54 pm (9 years ago)

    Foarte frumoase unghiutele!Sa le porti cu placere!