Tu cand ai fost ultima oara ” Cu capul in nori? “

Fiind un artist imi place sa cred ca sunt cu capul in nori in fiecare dar mereu cu picioarele pe Pamant! 

„Cu capul în nori”, este defapt un concert extraordinar cu Maestrul Dan Grigore și Young Famous Orchestra sub bagheta dirijorului Vlad Agachi

 
Luni, 16 Martie și Miercuri, 18 Martie 2015, de la ora 20:00, vor avea loc la Casa Universitarilor, Auditorium Maximum, Cluj-Napoca, două concerte extraordinare susținute de celebrul pianist Dan Grigore și Young Famous Orchestra, sub bagheta dirijorului Vlad Agachi. 
 
Maestrul Dan Grigore este un pianist de talie internațională, singurul pianist român printre foarte puţinii soliști cu care Maestrul Sergiu Celibidache a colaborat, dublu laureat al Concursului Internațional George Enescu şi laureat al Concursului Internaţional de Pian de la Montreal.
De-a lungul carierei muzicale de peste 50 de ani, Dan Grigore a concertat pe toate meridianele lumii, de la Tokyo, Kyoto sau Osaka, la Anvers, Berlin, München, Budapesta, Philadelphia, Washington, Paris, Roma, Ierusalim, Madrid, Barcelona, Copenhaga ş.a, alături de prestigioase orchestre ale lumii şi sub bagheta unor mari dirijori. Cu ocazia recentei sale aniversări a fost investit de către Majestatea Sa Regele Mihai, cu titlul de „Pianist al Casei Regale” și i s-a conferit decorația regală „Nihil Sine Deo”.
Critica internaţională l-a apreciat întotdeauna la superlativ:

Ascultătorului i se oprește respirația.” (Berliner Zeitung)
Dan Grigore are o senzaţională clasă mondială!” (Kleine Zeitung)
Îl ascultam fascinați…” (Le Monde)
Dan Grigore face parte din categoria pianiștilor de superclasă.” (Tagesspiegel)
Extraordinar ! Ești printre cei mai mari din lume !” (Sergiu Celibidache).

Din programul concertului vor face parte lucrări ale unor mari compozitori dintre care: Modest MUSSORGSKI / Maurice RAVEL − Tablouri dintr-o expoziție, Serghei RAHMANINOV – Concertul 2 pentru pian şi orchestră.
În pauză, spectatorii noştri vor fi invitaţi în foaierul Auditorium Maximum, la  expoziția de pictură a unora dintre cei mai talentați tineri artiști plastici clujeni şi la o degustare de vinuri.
După concert, Maestrul Dan Grigore va acorda o sesiune de autografe pe CD-urile care vor fi disponibile in foaier.
Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos, la Agenția Teatrală de Bilete, în Polus Center și Iulius Mall. De asemenea, biletele se pot cumpăra și cu o oră înainte de începerea concertului.
***
Asociația  Young Famous își propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieții culturale clujene printr-o abordare modernă a concertului simfonic și apropierea acestuia de publicul tânăr.  The Young Famous Orchestra se află sub patronajul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Pentru mai multe informaţii, reveniți pe pagina principală.
Biletele pentru concertul extraordinar „Cu capul în nori” pot fi achiziționate și online aici.  

Comments are closed.