Va astept cu drag la expozitia cu vanzare “Galeria de Stil” – 3 si 5 aprilie Muzeul de Arta din Cluj-Napoca

Dragi doamne, domnisoare si domni,
Intre 3 si 5 aprilie Muzeul de Arta din Cluj-Napoca va redeveni cel mai fierbinte punct al orasului, transformandu-se într-un Palat al frumusetii!
Expoziția cu vanzare “Galeria de Stil” te asteapta sa intalnesti cei mai talentati designeri romani de tinute pentru ocazii speciale, tinute office, sau tinute smart casual si accesorii.
Eu voi fi alaturi de acest eveniment cu accesorii realizate manual, coliere multifunctionale si cercei cu franjuri.
Mai jos cu drag va invit sa vedeti cateva modele si mai ales sa descoperiti cele 4 modalitati de purtare a colierelor.
Aceste fotografii sunt facute acum 3 ani 🙂 (Colierele se pot purta la gat, in 3 feluri, dar si in jurul mijlocului, ca o curea )
Foto: Vanea Simion Sebastian
Locatie: Camino
Make-up&Hair&Accesories : Gabriela Popescu

 

 

Tot la “Galeria de Stil” vei primi si cele mai bune sfaturi despre infrumusetare si un stil de viata sanatos, vei avea parte de demostratii de make-up si hair styling.
Voi pregati pentru voi un MAKING OVER 🙂 Voi avea 3 modele, le vom oferi pentru o sedinta foto o tinuta de la unul din standurile din cadrul expozitiei, vor avea parul facut si machiajul realizat de mine, bineinteles.
Nu trebuie sa cheltui o avere ca sa fii in trend, ai nevoie doar de ponturile potrivite oferite de“Galeria de Stil” intre 3 si 5 aprilie la Muzeul de Arta din Cluj!

 

 

 

Daca vreți să obțineți sfaturi de la profesioniștii în stil, sănătate și frumusețe, organizați-vă programul în așa fel încât să nu ratați “Galeria de Stil” între 3 și 5 aprilie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. 
Program de vizitare:
Vineri : 16-19
Sâmbătă : 11-19
Duminică : 11-17

 

 

 

De asemenea, alaturi de noi va fi Ana Morodan, blogger si persoana publica ! Este o persoana foarte simpatica, am reusit sa o cunosc acum cativa ani si credeti-ma ca va fi o bucurie sa o cunoasteti.
“Galeria de Stil” se va adresa unui public tinta larg, cu pretentii in ceea ce priveste tinuta.
Expozitia isi propune sa contribuie la educarea publicului si sa promoveze design-ul romanesc.

Comments are closed.