Ce faci cu o zi inainte de 30 de ani ? Te inscrii la Scoala de Beauty Blogging !

Zis si facut!

Maine implinesc frumoasa varsta de 30 de ani si astazi m-am hotarat sa ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging organizata de L’ Oreal Paris si de o mana de oameni extraordinari.

Saptamana trecuta o studenta m-a intrebat daca as vrea sa ii acord un scurt interviu despre viata de blogger, pentru lucrarea ei de licenta.
I-am spus cu zambetul pe buze ” Daaaa ” si prima intrebare la care am raspuns a fost :  ” De cat timp ai blog” ?
Sincer stiam ca il am de ceva vreme, dar nu mi-am dat seama ca de atunci s-au adunat vreo 6 ani 🙂 I-am spus ca acest blog a fost pentru inceput un blog de prezentare, unde o studenta la Facultatea de Arta si Design isi prezenta accesorii handmade realizate cu mult drag.
De atunci pana acum, am observat ca blogul meu a crescut, ca am inceput sa scriu articole interesente, ca pun mai mult accent pe imaginile pe care le pun pe blog, ca ofer diferite tipsuri de machiaj, dar si prezint intr-o maniera pesonala unele produse de beauty.
Am decis sa ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging   pentru ca imi doresc sa evoluez si nu este o rusine ca la 30 de ani sa iti doresti sa inveti si sa fii in plin proces de crestere 🙂
Simt ca acest an este al meu, asa ca…abia astept sa ma sustineti si sa impartasesc cu voi aceasta  frumoasa experienta.

 Vreti sa stiti mai multe detalii despre acesta scoala?
Nu ezita sa citesti mai multe detalii aici :

” Școala de beauty blogging a început în 2012, pornind de la faptul că un procent important dintre consumatorii noștri folosesc bloguri pentru a se informa despre produsele L’Oréal Paris. Și, în acest context, ne-am asumat rolul de a crește, a califica și implicit a valoriza comunitatea de beauty blogging din România.
Încă de atunci, L’Oréal Paris investește și susține comunitatea de Beauty Blogging și încearcă să găsească noi talente.
În ediția de anul acesta cursurile, sub formă de webminarii, și profesorii, experți in domenii diverse, au fost aleși special pentru a dezvolta cunoștintele blogerilor în domeniul beauty & style, dar și de a adaugă noi valențe, video și foto content skills ”

Daca si tu vrei sa te inscrii urmeaza pasii de pe site-ul: http://www.beautyblogging.lorealparis.ro

Multa bafta tuturor! 
Thanks : 
Foto: Laura Vlasa
Make-up & model: Gabriela Popescu
Hair style: Theodora Onofrei

4 Comments on Ce faci cu o zi inainte de 30 de ani ? Te inscrii la Scoala de Beauty Blogging !

  1. Ana
    April 27, 2015 at 12:50 pm (9 years ago)

    La multi ani frumosi! 🙂

    Iti citesc blogul cu interes de fiecare data cand am ocazia …si zilele astea uitandu-ma la ultimele postari am observat ca folosesti produe Melkior, asa ca indraznesc sa te intreb cu ti se par? (ma intereseaza in special fondul de ten si pudra din punct de vedere al calitatii)
    Sper ca o sa-mi dai o veste buna, mai ales ca deja mi-am comandat produsele. 🙂

  2. Gabriela Popescu Gorgan
    May 3, 2015 at 12:59 pm (9 years ago)

    Draga @Ana, lucrez cu @melkiorprofessional de cateva luni de zile si sunt foarte multumita. Fondul de ten are o acoperire medie, dar imi place ca nu-si schimba deloc culoarea ( atunci cand se usuca de obicei, produse cremoase oxideaza si isi schimba culoarea intr-una cu o nuanta mai inchisa) cate despre pudra, nu este deloc dura si fixeaza perfect fondul de ten.

  3. Anonim
    May 3, 2015 at 12:59 pm (9 years ago)

    @ioanadumitrache – Multumeasc, nu a fost sa fie anul asta, poate la anu` 🙂