Cum a fost in juriu la Miss Basarabia 2015 ?

Acum 2 saptamani a fost MISS BASARABIA, un eveniment la care sunt prezenta de cativa ani.
Acolo am gasit de fiecare data cele mai frumoase moldovence ( si cele de pe scena, dar foarte multe si in sala…ma tot intreb, de ce nu aveti curaj sa participati si voi mai fetelor ?!?!)
Acum vreo…12-13 ani am participat si eu la un Miss si l-am castigat, am fost naturala, am zambit, am cantat si am castigat.
Nu-i deloc greu! Trebuie sa fii naturala, sa iti placa sa intrii in astfel de competitii si sa le iei ca pe niste experiente de viata.

 

Impreuna cu alti domni si doamne ( tare dor mi-a fost sa o inalnesc pe Adina Brata – Piera Linjerie ) am facut parte din juriu. Ne-am distrat alaturi de fete, le-am pus cateva intrebari de cultura generala si am vazut frumusetea lor, dar am si adminar cum si-au pregatit momentele artistice.

 

 

 Un moment de apreciat, a fost dansul popular.
 Miss Basarabia 2015 @ Cluj-Napoca
© FOTO: Mircea Rosca​ / http://www.ActionFoto.ro
Locatie :  The SIN – Social Code Club​

Au fost 6 concurente si fiecare a fost naturala, cu zambetul pe bune si toate au castigat cate un premiu. A fost aleasa Miss Popularitate, Miss Zambet, Miss Gib, dar bineinteles si cele 3 lucuri : Locul 3, 2 si Miss Basarabia.
Locul 2 : Taniuşa Iana

 

 Locul 3 : Vlada Grecu

 

Toate concurentele au avut parte si de premii din partea sponsorilor. Premiile:
Costum de baie de la Piera Linjerie, Cina romantica la Capriccio, Abonament de 3 luni Body Time, Papion de la Papionette, Lumanare decorativa Candle Eye, Premiu special de la De Mira, Abonament la Sonrisa Dance Center, Set cosmetic de la Melkior – cosmetice profesionale, Premiu special de la Eyes Optic, Set cosmetic Oriflame, o calatorie tur-retur de la Elit Bus, voucher Captain Bean , o sedinta pentru dezvoltare personala de la Psiholog Dr. Raluca Anton, voucher de la centrul Welness M’ADAM si premiu special de la Esthetic Lux Center        

Miss Basarabia : Isidora Ulinici

 

 

Felicitari tuturor fetelor si sa ne vedem cu bine la urmatoarea editie MISS BASARABIA!

Comments are closed.