In aceasta seara ma relaxez si testez produsele de la GEROCOSSEN ArganLine :)

Wow…ce zile pline am avut.
Nu-i grav, imi plac zilele astea, dar oboseala isi spune cuvantul.
In aceasta seara vreau sa stau in pat, sa am grija de mine, sa ma relaxez si sa beau un ceai fierbinte.
Zilele trecute am primit in dar ( desi mai sunt 3 saptamani pana la ziua mea ) de la http://www.gerocossen.ro cateva produse noi, din gama ARGAN LINE ( cu ulei de Argan) asa ca, in aceasta seara vreau sa testez 2,3 produse.

Mi-au facut cu ochiul samponul si balsamul hranitor.

Detalii despre : SAMPONUL NUTRITIV RESTRUCTURANT.
Bogat in vitamina E si acizi grasi omega-3 si omega-6, uleiul de argan hraneste parul de la radacina pana la varf, repara firele deteriorate si le reda stralucirea. Previne uscarea parului indreptat cu placa si ajuta la mentinerea culorii parului vopsit. 
Eu incerc parul sa il las cat mai natural si sa nu-i pun foarte multe produse, doar atunci cand am un eveniment aplic o cantitate mai mare de fixativ.
Samponul are 400 ml si am sa incep din aceasta saptamana sa-l folosesc si voi reveni cu detalii despre el.

De asemenea mai jos sunt cateva detalii despre balsamul de par, tot din aceeasi gama.

BALSAM NUTRITIV RESTRUCTURANT
Bogat in vitamina E si acizi grasi omega-3, omega-6, uleiul de argan patrunde in fibra capilara si ii reface structura. Repara firele deteriorate si da parului vigoare si stralucire. Previne uscarea parului indreptat cu placa si ajuta la mentinerea culorii parului vopsit.

Pe langa aceste 2 produse in aceasa seara nu uit cat de importanta este demachierea si voi  alege : Laptele demachiant din ARGAN Bio tot de la  Gerocossen Cosmetice Naturale.
Pe acesta il folosesc de sambata seara, imediat dupa ce am terminat cu sedinta foto cu Laura Ciobanu. Aveam nevoie de o demachiere mai profunda. Asa ca am avut nevoie de vreo 5 dischete demachiante, ca sa imi curat perfect tenul. Despre sedinta foto pe care am avut-o sambata, dar si despre machiajul purtat am sa va povestesc maine 🙂

Pentru demachiere: Recomand laptele demachiant pentru tenul uscat/normal, gelurile pentru fata ( care se indeparteaza cu apa calduta) atunci cand aveti un ten gras si apa micelara pentru tenul sensibil. Bineinteles aici pot aparea modificari, in functie de preferintele fiecareia.

 

Eu va sfatuiesc sa cititi despre produsele pe care doriti sa le achizitionati si sa fiti sigure ca ele sunt cele mai potrivite pentru voi. 
Pe site-ul celor de la http://www.gerocossen.ro primim detalii legate de acest produs : LAPTE DEMACHIANT – Argan Bio ( Pentru fata, ochi si buze)
Ideal pentru toate tipurile de piele,   laptele demachiant indepãrteazã perfect impuritãţile si machiajul de pe fata, ochi si buze. Imbogãţit cu ulei de argan, protejeazã stratul lipidic natural și catifeleazã pielea. Textura sa mãtãsoasã lãsa pe piele o senzatie de prospeţime și confort.
Ce mi-a placut mie este ca : are un miros fin si textura demachiantului este una lejera si nu lasa tenul gras. ( Stiu ca sunt persoane care au inceput sa foloseasca lotiunile micelare pentru ca simteau cum laptele demachiat clasic lasa o urma grasa pe fata.) ei bine, acest lapte demachiant este mult mai fin si lejer.

Mai multe detalii si oferte despre aceste produse gasiti in magazinul on-line : dar si pe pagina lor de Facebook.
Urmeaza saptamana viitoare sa va fac cunostinta si cu cremele de fata, dar si cu genul de dus!
Acum fug la relaxare 🙂

Comments are closed.