Review: Baza de machiaj Ryor

 

 

Pentru ca incepe sezonul nuntilor si atunci cand vine vorba despre machiaj, dorim sa fie impecabil de dimineata pana seara, nu trebuie sa uitam ca inainte de fondul de ten, este necesar aplicarea unei baze de machiaj.
Acest produs de machiaj pregateste tenul pentru aplicarea fardurilor, dar ne ajuta sa si reziste mai mult machiajului, sa umple ridurile si sa uniformizeze tenul.
Zilele trecute am incercat de la compania Ryor o baza de machiaj si vreau sa impartasesc cu voi aceasta experienta.
Aceasta baza de machiaj este intr-un recipiend micut, cu aplicator, transparent si are 10 ml. Sincer l-am folosit deja la 3 machiaje si mi-a placut foarte mult, de accea as crede ca o cantitate mai mare noua, make-up artistilor ne-ar prinde mai bine.

” Compania Ryor este din Cehia si oferă o gamă largă de produse cosmetice de calitate pentru tratarea corpului și a pielii și, de asemenea, o linie profesională proiectată pentru saloanele de infrumusețare.
Compania a fost fondată în 1991 și rămâne, în continuare, o afacere de familie care intenționează să producă produse cosmetice de înaltă calitate.
RYOR a câștigat numeroase premii naționale și internaționale și exportă produsele sale cosmetice în peste 20 de țări” Mai multe detalii gasiti pe site-ul : http://www.ryor.ro

Produsul are un miros foarte placut, de flori, o textura de catifea, fina si se uniformizeaza cu buricele degetelor pe toata fata ( chiar si pleoape) Am aplicat-o si pe buze, intr-un strat fin, dar prefer mai mult sa aplic un strat de corector, mi se pare ca rujul si creionul de buze se fixeaza mult mai bine, decat atunci cand aplic un produs pe baza de silicon.
Inainte de orice baza de machiaj, recomand fata sa fie curata, chiar daca  atunci incepem machiajul ar fi ideal sa aplicam si o crema de fata hidratanta ( asta bineinteles daca avem timp sa si actioneze 3-4 minute) daca nu puteti sa aplicati direct aceasta baza.
De asemenea puteti folosi baza de machiaj Ryor doar in zona T, acolo unde simtiti ca porii sunt ditalati si dupa un anumit timp apare sebumul.
Ryor are o textura de gel si nu blocheaza porii, produsul nu va intra in profunzime in pori avand o contitate de silicon moderni ce sunt adecvati fiecarui tip de ten.
Eu va recomand sa folositi bazele de machiaj atunci cand doriti sa aveti un machiaj de seara, eu personal nu folosesc bazele de machiaj in fiecare zi ( inainte de fondul de ten, sau BB creamul pe care il aplic imi place sa pulverizez apa termala) dar atunci cand merg la un eveniment, o nunta, sau chiar la un party nu lipseste baza de machiaj.
Veti vedea si voi ca dupa prima folosire a bazei de machiaj Ryor fondul de ten va rezista mult mai mult si tenul nu-l veti simti incarcat.
Produsul se gaseste pe : http://www.ryor.ro la pretul de 36,99 lei : Suportul de baza pentru make-up

 

1 Comment on Review: Baza de machiaj Ryor

  1. allaboutmakeupandbeauty
    May 4, 2015 at 10:38 am (9 years ago)

    Am incercat si eu o crema de la ei si mi-a placut mult. Pare tare interesanta aceasta baza 🙂