Va invit la Expo Mineralia – 5-10 mai, la Iulius Mall Cluj

Zilele trecute s-a deschis o noua expozitie de bijuterii cu pietre semipretioase la Iulius Mall.
Eu am ajuns ieri si am facut cateva fotografii pentru voi, ca sa stiti ce sa va alegeti de acolo.
Nu am plecat de acolo cu mana goala ci cu 2 lantisoare absolut superbe, voi ce ziceti?

 

Lanturile au fost 85 si 99 de lei. Sunt din zirconiu roz. Erau si pe auriu si pe argintiu, dar acestea suprapuse mi s-au parut foarte interesante, feminine ­čÖé

Detalii eveniment :
” To┼úi cei pasiona┼úi de pietre pre┼úioase ┼či semipre┼úioase, prezentate sub form─â de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt invita┼úi la o nou─â edi┼úie a EXPOMINERALIA. ├Än perioada 5 – 10 mai 2015, clujenii vor descoperi la parterul IULIUS MALL o colec┼úie impresionant─â de piese, care acoper─â absolut toate preferin┼úele, ├«n cadrul t├órgului interna┼úional de minerale, roci ┼či bijuterii.
De aceast─â dat─â, vedetele EXPOMINERALIA sunt bijuteriile din esen┼úe deosebite de lemn, realizate ├«n Peninsula Crimeea, care le-au cucerit chiar ┼či pe vedetele de la Hollywood. Create integral din lemn sau ├«n combina┼úii cu minerale precum chihlimbarul, turcoazul ┼či coralul, accesoriile impresioneaz─â prin unicitatea, simplitatea ┼či frumuse┼úea lor. Cei interesa┼úi vor putea alege din peste 500 de articole din esen┼úe de lemn, lucrate manual dup─â o tehnic─â specific─â doar me┼čterilor din Crimeea, ├«nc─â de pe vremea ┼úarilor ru┼či. Supranumite ┼či ÔÇ×bijuteriile interziseÔÇŁ, pentru c─â o perioad─â nu au putut fi comercializate ├«n afara Crimeei, obiectele reprezint─â o tradi┼úie de peste un secol ├«n pia┼úa mondial─â a accesoriilor din lemn. Clien┼úii IULIUS MALL CLUJ ├«┼či vor putea ├«mbog─â┼úi colec┼úiile cu br─â┼ú─âri, cercei, coliere ┼či chiar inele sculptate, realizate din esen┼úe de lemn speciale, precum: jneap─ânul, stejarul de munte, fisticul, tisa, piersicul, caisul, nucul, cire┼čul, frasinul, migdalul, m─ârul, pinul ┼či zada. ”

 

 

 

La EXPOMINERALIA mai sunt prezentate peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decora┼úiuni ┼či alte obiecte lucrate cu m─âiestrie, din minerale aparte. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de min─â, geode, cristale, lemn, pietre pre┼úioase ┼či semipre┼úioase, care provin din peste 50 de ┼ú─âri ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme ┼či culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor str─âlucitoare ┼či rafinate. Cei pasiona┼úi vor putea afla care sunt propriet─â┼úile fiec─ârei pietre, ce se potrive┼čte zodiilor ┼či personalit─â┼úilor lor sau cum le pot influen┼úa starea de s─ân─âtate.

 

 

Obiecte decorative, create din roci si flori de mina.

 

 

Aceasta curtie din lemn, pictata manuat mi-a placut foarte mult. Era 75 de lei.

 

2 Comments on Va invit la Expo Mineralia – 5-10 mai, la Iulius Mall Cluj

  1. coco
    May 7, 2015 at 8:40 pm (9 years ago)

    chiar superbe lantisoarele!

  2. Manases Andrea
    May 14, 2015 at 12:18 pm (9 years ago)

    Cerceii sunt minunati si foarte speciali!