Primul an de Nail Boutique, un an minunat!

Sunt bucuroasa sa va spun ca a trecut un an de zile de cand Nail Boutique a luat nastere.
Tin minte si acum primele discutii cu Simona, cum ne intalneam si puneam la punct ultimele detalii pentru un event la lansare special creat pentru voi, clientele salonului.

Fiecare zi pe care o petrecem alaturi de voi este una speciala. Ne bucuram sa stiam ca am fost alaturi de voi in cele mai frumoase evenimente din viata, fie ca sunt banchete, fie ca sunt zile de nastere, dar si momentele cand spuneti ” Da”
Suntem alaturi de voi, cu servicii de manichiura si pedichiura de cea mai buna calitate, vrem sa fim cei mai buni in acest domeniu si ne bucuram cand sunteti si voi multumite.

 

 

Alaturi de voi, am construit un loc cald, intim perfect pentru rasfat. Alaturi de noi puteti savura o cafea aromata, puteti avea parte de momente de liniste si cel mai important puteti pleca acasa cu zambetul pe buze.

Pentru voi avem o mare surpriza! 
Vrem sa va rasplatim pentru acest an minunat petrecut alaturi de noi, vom sarbatori cu prosecco, invitati speciali, muzica live si multe alte surprize.
Abia asteptam sa punem la punct toate detaliile si sa va invitam la celebrarea primului an de Nail Boutique  ! ( va tin la curent pe Facebook si Instagram cu data exacta )
Pana atunci va asteptam pe pagina de Facebook a salonului, pentru a afla descoperii ultimele creatii pe care echipa  Nail Boutique  le-a realizat in ultimul timp. 
Nu uitati si de voucherele cadou pe care le puteti achizitiona de la salon, pentru a oferi un cadou inspirat si potrivit pentru cineva drag.
De asemenea, pe noi ne gasiti  pe strada Eugen Brote nr.8 ( In zona Piata Engles )  

Programarile pentru serviciile salonului se pot face la nr. de tel : 0742 227 227 si pe pagina de Facebook : Nail Boutique  

Comments are closed.