Wedding Box – Un concept menit sa usureze organizarea unei nunti!

 

Saptamana aceasta s-a lansat o platforma pentru viitoarele perechi de miri si sunt bucuroasa sa fac parte din aceasta frumoasa familie 🙂
Wedding Box este un concept interesant, care aduce in acelasi loc furnizorii de servicii de nunti si viitoarele perechi de miri.

 

Despre Wedding Box se poate spune ca doreste sa faca mai usoara viata viitoarelor cupluri de miri. Aici se aduna furnizorii de servicii si produse pe aceasta nisa, care isi creaza un profil optimizat, fiind ajutati de echipa de proiect din spatele Wedding Box. Pe platforma veti gasi poze de calitate si care apartin furnizorilor. Astfel ce vedeti pe site veti gasi cu siguranta si la furnizorul pe care il veti contacta.

 

Un alt parametru care ajuta la mentinerea unei calitati ridicate a serviciilor oferite pe platforma Wedding Box este optiunea clientilor de a da un punctaj si de a lasa o recomandare. Astfel, fiecare furnizor trebuie sa isi indemne clientii sa fie proactivi si sa isi exprime parerea.

 

Mai mult, Wedding Box are un blog cu articole dragute pentru viitoarele mirese, unde se vor implica activ si furnizorii, oferind sfaturi. Furnizorii vor avea parte de un concept de promovare activ: PR online, promovare in sectiuni dedicate si pe retelele sociale aferente platformei. 
In categoria “Beauty” puteti sa-mi descoperiti profilul 🙂
Mai jos, am mai adaugat cateva imagini, cu miresele de anul acesta. Sper sa va placa ! 
Multumesc : Ioana Hulpus si Camelia Burduja Photography

 

 

 

 

 Multumesc : Mirena & Luciana Varga Photo Art

 

 

 

 Va invit sa vizualizati pe link-ul de mai jos profilul meu pe Wedding Box. Nu va faceti griji, designul e aerisit, gasiti usor orice aveti nevoie si va puteti relaxa citind cateva articole pe blog.

 

Apropo, puteti sa imi lasati si un review, daca ati fost multumite de serviciile mele! 🙂

Comments are closed.