Despre produsele Benefit ( scurt review ) astazi pe blog!

Saptamana trecuta am primit pentru a testa cateva produse  Benefit Cosmetics Romania.
Am fost in culmea fericirii pentru ca sunt printre produsele mele preferate atunci cand discutam despre machiaj.

Produsul care il am mereu in beauty case este The POREfessional face primer, pe care il aplic clientelor mele inainte de orice fond de ten. Il ador, il am deja de vreo 2 ani si bineitneles cand mi se termina un tub, cumpar altul ca sa nu raman fara el.
Acum am primit cateva produse pe care l-am si testat. Saptamana trecuta ( la atelierul de machiaj de la Perne)  mi-am  facut un machiaj rapid folosind doar produsele Benefit si pe langa faptul ca mi-a rezistat perfect pe ten timp de 6 ore, sunt si produsele de machiaj pe care eu le folosesc mai mereu in diferite zile.

In postarea de astazi vreau sa va arat si sa va povestesc parerea mea despre 4 produse.
1. Bronzerul DALLAS.
Acest bonzer, care miroase excelent, are o textura fina si culoarea este grozava. E un maro/caisa/teracota, cu un sidef fin. Il poti folosi ca si contouring, dar il poti folosi si ca blush. Eu de ex. acum cand sunt bronzata il folosesc ca si blush.

 2. O paleta cu farduri de ochi.
Aceasta paleta este pefecta pentru travel 🙂 Stiti si voi cat de dificil este atunci cand mergem 2-3 zile in alt oras si nu vrem sa ne luam chiar toate paletele de farduri, aceasta paleta are 3 culori de farduri care sa ti se potriveasca la mai multe scheme de machiaj si un iluminator mat, dar cremos.
Ambalajul este compact, fardurile sunt sidefate, pigmentate si imi place mult oglinda paletei.

 3. Benefit Fake Up Concealer.
Un produs de care m-am indragostit. Sa va spun si de ce.
Ei bine, stiti deja ca eu sunt acea persoana care spune ca daca nu avem hidratata zona de sub ochi ( acolo unde toata lumea spune ca are cearcane) mai bine sa nu ne apliam concealerul. Acel produs foarte pigmentat pe care il folosim sub ochi ca sa ne acopere “orele nedormite “. Sunt de parere ca daca ne hidratam acea zona si aplicam doar un strat fin de fond de ten vom avea tot tenul uniformizat. Ei bine, cei de la Benefit au creat acest produs care hidrateaza, dar si coloreaza. Este un baton corector, invelit intr-o textura cremoasa, gen balsam de buze.
Eu am culoarea 02 MEDIUM si mi se potriveste perfect ( asta bineinteles, acum in perioada de vara) 
L-am folosit si pe liniile de expresie, pe lateralele gurii si apoi le-am fixat cu o pudra translucida.

4. Tot din seria travel, dar si din seria sprancene perfecte, astazi va spun despre “gimme BROW” 
Un fel de ” mascara ” pentru sprancene. O pensula de mici dimensiuni, care sa ne stilizeze rapid sprancenele, dar si sa ne perieze putin ( mai ales pentru persoanele care au sprancene voluminoase acest produs va scoate din impas)
Culoarea mea este MEDIUM/DEEP.

Astazi v-am povestit despre aceste 4 produse, urmeaza saptamana viitoare sa va mai povestesc si despre restul produselor.
Pana atunci nu uitati de pagina celor de la  Benefit Cosmetics Romania, gasiti acolo multe detalii despre produsele lor, promotii si concursuri 🙂

Comments are closed.