Am scris mai jos ce produse iubesc de la Melkior, voi pe care le iubiti?

Mai jos am facut o selectie printre produsele mele preferate de la brandul Melkior. Acest brand imi este tare drag si lucrez de mai bine de 1 an de zile cu el.
Am sa va arat mai jos produsele mele preferate, cu argumente, detalii, linkuri 🙂

 

 

 

Pe site-ul http://www.melkior.ro veti gasi in fiecare saptamana promotii, fie pentru produsele de machiaj, dar si pentru produsele de manichiura, de cosmetica, sau cele pentru realizarea coafurilor.
Cand vine vorba despre iluminator, ei bine ( toate cursantele mele stiu asta ) iubesc aceasta pudra luminoasa irizanta. Este foarte pigmentata si are un subton culoarea caisei. ( ar recomanda si un blush tot cu acest subton caisa/piersica/oranje )
De asemenea, pentru accentuarea pometilor va recomand sa folositi sub zigomat o pudra bronzanta ( fara sidef ) urmata de un blush si chiar pe pometi o urma fina de iluminator. Va mai recomand si pe varful nasului sa aplicati iluminator si deasupra buzei, pe ” cupid bow ”

 


Fondurile de ten, batonul corector si corectoarele in paleta.
Ce-mi place la aceste fonduri de ten este ca au o acoperire medie ( dar poti aplica pana la 2 straturi si sa arate impecabil)
Batonul corector imi place sa-l aplic pe conjunctiva ( personal ma feresc de creionul alb ) si paleta de corectoare este foarte usor de lucrat cu ea, pentru ca are si oglinda, pensula si culorile sunt potrivite pentru multe culori de piele.

 

 

Rujurile clasice de la Melkior sunt preferatele mele. Culori puternice, pigmentate, ambalaj elegant, ce poti sa-ti doresti mai mult?!?!
Alaturi de rujuri sunt glosurile, care sincer de la nici un brand nu ma dau pe spate, pentru ca de multe ori am parul desfacut si stiti si voi senzatia aceea ingrozitoare cand vi se lipesc firele de par pe buzeeeee… :)) dar glosul transparent si cel cu particule sidefate sunt frumoase ( cand am parul prins )
Urmeaza eyeliner-ul…o daaaa…nu cred ca am mai descoperit un eyeliner lichid asa de usor de aplicat si mai ales : NEGRU!!! e GROZAV! Singura mea rugaminte este sa :
– il folositi la mirese ce nu vor plange ( doar asa 2-3 lacrimi de emotie, e ok, dar nu in hohote )
– fiind un eyeliner lichid, acesta impreuna cu lacrimile nu fac casa buna 🙁
– folositi eyeliner doar pentru persoanele care au pleoapa mobila voluminoasa ( sub nici o forma la ochii asiatici, pentru ca nu se va vedea aceasta linie, pentru persoanele cu acest tip de ochi recomand stilul de machiaj smokey eyes )

 

 


La creioanele de ochi si de buze, am o singura( si mare ) problema ….ca sunt putine culori 🙂
Sunt pigmentate, ambalajul este grozav, se ascut usor, sunt cremoase 🙂
Cred ca cei de la Melkior au 3 sau 4 modele de mascara. Acesta este preferatul meu, dar doar pentru genele din coltul extern ( pentru ca pensula este destul de mare si nu se potriveste genelor mele )
Si urmeazaaaaaaa….FARDURILE <3

 

Sunt mate, sidefate si metalice. Cele sub forma refil sunt bineinteles preferatele mele, pentru ca le poti pune intr-o paleta magnetica si sunt foarte usor de depozitat.
Tine minte cum anii trecuti aveam cutiute peste cutiute si imi faceam singura palete metalice in care sa incapa mai multe branduri, asa ca, paleta asta ne ajuta pe noi make-up artistii sa avem multe culori, depozitate perfect.
Rezerva are 3.2gr si sunt peste 60 de culori ( mate, sidefate, metalice ) este imposibil sa nu-ti gasesti culorile preferate 🙂
Sunt sigura ca te vei indragosti si tu de produsele de machiaj de la Melkior – cosmetice profesionale , asa ca am pentru tine o surpriza :

Foloseste codul : melkior10gabriela pe site-ul http://www.melkior.ro si ai -10% la toate produsele + Transport Gratuit!

 

2 Comments on Am scris mai jos ce produse iubesc de la Melkior, voi pe care le iubiti?

  1. Rebeca Zaharia
    September 19, 2015 at 2:59 am (9 years ago)

    Ma bucur ca ai scris atat de transparent despre aceste produse. Am comandat si eu pudra, un ruj clasic nuanta suave si un fard de pleoape rose. Astept sa le incerc. Mi-ai starnit curiozitatea. Si multumim pentru cod:) Te pup!

  2. Gabriela Popescu Gorgan
    September 19, 2015 at 3:00 am (9 years ago)

    Suna bine comanda da, sunt curioasa ce-mi spui dupa ce le primesti 🙂 si iti multumesc !