Despre Atelierul de machiaj cu Gabriela Popescu de la Perne !

Intalnirele pe care le am lunar La Perne, imi dau o energie aparte si ma bucur sa vad din ce in ce mai multe doamne si domnisoare care isi doresc sa afle mai multe detalii despre arta machiajului.
Foto : Oana Dan
Am avut parte de o seara frumoasa, unde am discutat despre tipurile de ten, care sunt programele de ingrijire a tenului nostru, cum sa avem grija in fiecare seara de tenul nostru, cum sa ne demachiem corect, cat de importanta este lotiunea tonica, ce inseamnă hidratarea unui ten/hranirea unui ten si despre cum sa ne gasim produsele de ingrijire pentru fiecare tip de ten in parte.



De asemenea, aceste intalniri au rolul si de a socializa, de a cunoaste lume, de a ne simti confortabil 🙂 Daca vii alaturi de o prietena draga si esti inconjurata de alte fete faine cu siguranta acea seara nu este una pierduta, mai ales ca si inveti una alta de la mine.
Chiar recomand cand veniti la atelierule de machiaj pe care eu le fac, sa aveti cu voi si o agenda, unde sa va notati cateva detalii ( cu siguranta a doua zi, la cafea va veti bucura de acele informatii scrise cu o seara inainte)



A fost sfarsit de vara, lumea venea din concediu, poate alte fete erau inca acolo, dar m-am bucurat sa fiu inconjurata si de make-up artisti din tara.

De exemplu, alaturi de mine a fost Alex Radulescu, care a venit sa-mi faca o surpriza, pentru ca era prin Cluj.
M-am bucur mult sa vad ca imi dadea dreptate la informatiile pe care le dadeam fetelor din sala, ca a fost alaturi de mine cu mici sfaturi pentru voi. E o placere sa stii ca iti este apreciata munca, si ca aceste ateliere pe care le fac ar putea fi un prilej ca noi, make-up artistii sa ne revedem 🙂

 

 

Alaturi de noi a fost si compania RYOR. Un brand de produse cosmetice, ce ofera o gama larga de produse de calitate pentru tratarea corpului si a pielii si, de asemenea, o linie profesionala proiectata pentru saloanele de infrumusetare.

Fiecare participanta a primit din partea lor, diferite flayere si mostre pentru a incerca produsele si pentru a afla mai multe detalii.
De asemenea, am avut si un premiu ( constand intr-o lotiune de corp ) pentru o participanta.

Machiajul pe care l-am realizat in timpul atelierului a fost un smokey eyes realizat doar in 2 culori. Pe pleoapa mobila am aplicat un creion maro, apoi am fixat foarte bine cu un fard in aceeasi nuanta. Am luat o pensula de blending, am amestecat culorile ( creionul si fardul) si am adaugat o nuanta sidefata in pliul pleoapei degradand spre arcada sprancenoasa.

 

 

 

 

Pentru inceput buzele le-am lucrat intr-o culoare deschisa, ca mai apoi ( varianta de seara/eveniment ) sa fie si cu buzele mai colorate, aplicand un ruj rosu.

Model : Ada Balag 🙂

Ma pregatesc intens si de urmatorul atelier, care va fi in data de 21 octombrie. Pana atunci, ne vedem pe Facebook si Instagram

Comments are closed.