Despre muzica si voie buna in 23 octombrie la We Love Retro !

Imi place toamna!

Mai ales la Cluj 🙂 Un nou val de tineri se anunta o data cu primele zile de facultate. E nebunie in tot orasul, aglomeratie, statii de autobuz pline de tineri, dar imi place ( bine ca nu am carnet, nici masina ) ma plimb cu busul si le raspund tuturor cu zambetul pe buze de vreo statie de bus. Asa eram si eu acum 11 ani 🙂
Primele mele zile la Cluj au fost interesante.
Eram 3 fete venite din Galati, la faculta` in Cluj. Stiam de 25, de Tabitha, de Music Pub si de zilele de muzica retro in Tutancamon, cred ca luni 🙂
Ei bine, nu luni ci vineri in 23 octombrie, pentru nostalgici, dar si pentru tinerii plini de energie mergem la We Love Retro!

Va spun mai multe detalii aici : 

A șaptea ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, în premieră în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. În 23 octombrie 2015 generația celor de 25-35 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” – 90’s edition. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România:
LOU BEGA, LA BOUCHE, CAPTAIN JACK, DOWN LOW și BOMFUNK MC’S.

 Profită de oferta PRESALE la WE LOVE RETRO!

LOCAȚII PARTENERE
● Iulius Mall Cluj-Napoca (standul ticket event de la parter lângă info point)
● Casieria teatrală, str. Piața Ștefan cel Mare 14, Cluj-Napoca
● CORA Cluj-Napoca (pe culoar, standul de bilete de lângă Inmedio)

ONLINE
http://www.biletmaster.ro
Bilet Standard (Presale): 60 lei (în loc de 80 lei) – în limita stocului disponibil.
Bilet Golden Circle – 99 lei (în limita stocului disponibil).
Bilet VIP – 200 lei (în limita stocului disponibil).

 Din cutia de amintiri, am gasit cateva fotografii din anul I, deci acum 11 ani 🙂
 Preferatii mei la We Love Retreo vor fi clar LA BOUCHE feat. NATASCHA WRIGHT.
Abia astept sa-i aud, piesele lor le ascultam in clasa a IV-a, ( nu mai conteaza cati ani au trecut de atunci) important este ca evenimentul imi va da o stare de bine si sper sa fiti si voi acolo.
Vor concerta :
LOU BEGA este binecunoscut pentru melodia ”Mambo Nr. 5” care a devenit instantaneu un hit la nivel internațional, ocupând locul 1 în top-uri în majoritatea țărilor din Europa, și locul 3 în SUA. În 1999 și-a lansat albumul de debut ”A little bit of Mambo” care a ajuns pe locul 3 atât în țara sa de origine, Germania, cât și în Statele Unite ale Americii. Semnătura muzicală a artistului consistă din îmbinarea elementolor muzicale ale anilor ’40 – ’50 cu elemente și sunete moderne.

LA BOUCHE feat. NATASCHA WRIGHT
Celebra trupă LA BOUCHE a avut un rol semnificativ în industria muzicii pop a anilor ’90 și este cunoscută pentru hituri precum: ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams”, ”Fallin’ In Love” și ”SOS”

CAPTAIN JACK sunt cel mai bine cunoscuți pentru piesele ”Captain Jack”, ”Drill Instructor” și ”Little Boy”. Captain Jack au fost influențați muzical de genul eurodance care a fost popular în Europa, Oceania și America de Sud în anii ’90.

DOWN LOW,
un simbol al muzicii Hip-Hop în Europa. Joe Thompson (rapper) și Michael Dalien (cântăreț) au fost recunoscuți ca și “Nașii” Hip-Hop-ului European din anul 1995 când și-au făcut debutul cu ”Vision of Life”. ”Johnny B”, “Once Upon A Time”, “Moonlight”, “Murder”, “Potion” sunt piesele care i-au clasat pe artiști ca leaderi ai muzicii rap în Europa.

BOMFUNK MC’S și-au făcut debutul în 1999 cu albumul ”In Stereo”. Melodiile ”Freestyler”, ”Uprocking Beats” și ”B-Boys & Flygirls” au ajuns celebre în toată Marea Britanie peste noapte. La TME vine în formula de dj set, DJ INFECTO, dj-ul original Bomfunk MC’s.

Comments are closed.