Sfaturi pentru miresele din 2016 :)


Acum ceva timp, impreuna cu Wedding Box am scris cateva sfaturi pentru viitoarele mirese.

In calitate de make-up artist in fiecare sezon iau parte la momente speciale alaturi de mirese si pentru ca acum un an am fost si eu mireasa, am cateva mici sfaturi pentru voi, viitoarele mirese in ceea ce priveste frumosul eveniment.

1. Un subiect foarte important atunci cand esti mireasa este momentul in care iti alegi fotografii. Ei vor fi personajele din spatele evenimentului pe tot parcursul nuntii si tot ei vor imortaliza cele mai frumoase momente. V-as recomanda sa faceti o mica sedinta foto gen “engagement photo shoot” . O sedinta foto naturala, in care voi veti fi personajele principale. E important sa aveti o chimie frumoasa cu fotografii vostri, sa va sugereze diferite unghiuri, pozitii sau diferite locatii pentru ziua cea mare.

Fotografiile din acest articol au fost facute saptamana trecuta si vreau sa multumesc echipei : 
Foto : Muscar Mihai 
Hair : Theodora Onofrei 
Dress : Laura Ciobanu Atelier moda si creatie 
Model/Make-up and Bridal Accessories : me 🙂 
Locatie : Engels Bistro City 

 

2. De asemenea, v-as recomanda sa aveti rochia mult visata. Personal cred ca ar trebui sa fie o rochie confortabila, care sa te faca sa te simti minunat, sa nu fii foarte incorsetata. Puteti sa mergeti la diferite probe, diferite magazine de specialitate, dar cel mai important este sa stiti exact bugetul pentru rochia voastra si sa nu visati la rochii extrem de scumpe pe care nu vi le permiteti. Cu siguranta veti gasi alternative mai convenabile.
3. Alegeti accesoriile potrivite. Voalul lung este impresioanant, eu il recomand la biserica, la sedinta foto, dar atunci cand intrati in sala il puteti inlocui cu o voaleta sau un piaptane de par cu cateva cristale sau unul cu dantela, astfel va veti simti mai comoda pe parcursul petrecerii.

4. Parerea mea ar fi sa renuntati la ideea de seturi atunci cand vine vorba de bijuterii cum ar fi cercei, colier, bratara (acelasi model). Incercati si jucati-va cu o pereche de cercei supradimensionati, o bratara eleganta sau un colier colorat. In acest fel veti putea da un aer aparte tinutei.
5. Despre coafura, as recomanda sa faceti o proba la hairstylistul vostru. Atunci cand vine vorba despre coafura de mireasa ideal ar fi sa mergeti la acelasi hairstylist unde mergeti sa va taiati varfurile sau sa va faceti o coafura lejera. E important sa aveti o siguranta ca cel care realizeaza coafura voastra de mireasa stie exact textura parului, “capriciile” lui si va cunoaste si pe voi, in materie de gusturi, de ce vi se potriveste si asa mai departe.

Sfaturi pentru mirese despre machiaj, domeniul meu

 

 

In Cluj sunt peste 20 de make-up artisti foarte buni, cu multa experienta in domeniu, care lucreaza cu produse de foarte buna calitate, dar aceste lucruri nu sunt chiar tot.

Poate este important pentru tine ca studioul unde ti se face machiajul sa fie aproape de tine sau ca persoana din fata ta zambeste, este amabila si iti povesteste lucruri interesante. Poate apreciezi cateva tipsuri legate de tenul tau, de sprancenele tale sau poate make-up artistul este aceeasi persoana care ti-a facut machiajul cand ai absolvit facultatea. Fiecare apreciaza lucruri diferite, insa va fi omul cu care vei imparti emotiile momentului, un adevarat ritual al zilei si este esential sa te simti confortabila.
Parerea mea este sa va informati atunci cand doriti sa va faceti un machiaj profesional, sa vedeti portofoliile acelui make-up artist, sa aflati cat mai multe detalii despre el (cu cine a mai colaborat, unde are studioul, cu ce produse lucreaza, ce studii are, etc.)
De asemenea, recomandarea mea este sa va faceti o proba de mireasa. Acesta este momentul in care veti descoperi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, tu si make-up artistul tau si daca propunerea lui pentru tine este exact ceea ce te face fericita in cel mai frumos moment din viata ta.
Acestea au fost cateva sfaturi pentru mirese care sunt pe cale sa faca pasul cel mare. Daca iti alegi oamenii potriviti tie, care sa stie sa te puna in evidenta in ziua nuntii, crede-ma vei avea parte de cateva emotii in minus. Coafura va arata perfect, la fel ca si machiajul, iar la fotografii te vei uita cu drag si la nunta de argint. Iti spun asta ca mireasa si ca makeup artist.

Mai multe articole interesante veti gasi pe site-ul  : http://www.wedding-box.ro

Comments are closed.