Sunt la inaltime!

In 14 septembrie va avea loc Ziua Națională a Femeilor #PeToc o zi in care va sfatuiesc sa ne distram tot asa, pe tocuri si sa fim la inaltime!
Povestea cu tocurile pentru mine a inceput acum vreo 23 de ani ( sa nu uitam ca am facut in aprilie 30 ) cand am descoperit in dulapul bunicii 3 perechi de pantofi cu toc.
Prima pereche era chiar a bunicii, un stiletto bej cu negu, vaiii…si acum imi aduc aminte de ei, doar ca bunica avea un 36 si cand a venit timpul sa port si eu genul acela de patofi n-am reusit, eu traind pe un picior mare ( 39 ).
Pe langa pereche aia de pantofi ( care din pacate avea ceva probleme cu tocul, era rupt ) imi amintesc de o pereche de sandale din piele alba, cu toc de pluta ( daca citeste mami o sa-si aduca aminte de ei cu siguranta) si de inca o pereche de sandale, elegante, bordo cu sclipici. 

Mi-au marcat copilaria 🙂
Mai jos va arat o sedinta foto foarte draga mie, facuta pentru rochiile Laurei Ciobanu

 

Hair : Theodora Onofrei 
Model / Make-up : Me 🙂 – Gabriela Popescu

 

                                                Plic argintiu : Cristina Cupar BAGS


 

Pentru machiaj am optat pentru un smokey eyes violet inchis. Am accentuat radacina genelor superioare si inferioare cu un creion cremos negru si mai apoi am aplicat un fard negru, spre pliul pleoapei am lucrat cu un mov inchis si am difuzat spre arcada sprancenoasa. Am aplicat gene false timp banda de la Melkior – NATURAL BEAUTY si apoi am aplicat un strat de mascara.
Mi-am structurat pometii folosind o pruda mai inchisa cu 3 nuante decat culoarea mea naturala, un blush caisa ( exact pe zigomat ) si pudra iluminatoare de la Melkior  – PUDRA LUMINOASA IRIZATA SPRING SHINE ( preferata mea ) . Pentru buze am optat pentru un ruj mat de la Sleek, nuanta Birthday.

 

 

„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

Comments are closed.