O piele fina, de catifea, review kit epilare complet.

Sunt de parere ca trebuie sa avem grija de pielea noastra catifelata si atunci cand vine sezonul rece. Chiar saptamana trecuta am prins la Cluj o zi cu soare ( nu prea cald, dar ce sa-i faci, modelele trebuie sa fie invatate sa pozele si in astfel de conditii) si bineinteles am facut o sedinta foto.
La rochia pe care am avut-o am purtat o pereche de pantofi stiletto cu tot, fara ciorap.
Nu-mi plac ciorapii, decat cei negri ( peste 50 den) si nu-i suport pe cei din lycra luciosi. De aceea si daca este frig, eu ori port piciorul gol ( si imi asum frigul) ori port cei mai sus mentionati.
Tot saptamana trecuta am avut placerea sa primesc un colet de la cei de la EpilatPRO.ro, un magazin on-line pentru produse profesionale de epilat si m-am gandit sa va spun parerea mea despre produse.

Cutia pe care am primit-o face parte dintr-un kit pentru epilare acasa.  Cel pe care il am eu este :

Kit 1 epilare complet Home si contine :

– 1 Incalzitor de ceara FREE
– 2 rezerve ceara cu Azulena
– 1 rezerva ceara cu Titan Rosa
– 1 rezerva ceara cu Miere
– 1 pachet benzi epilat de 100 buc

Magazinul on-line distribuie ceara de epilat, aparatura profesionala epilat, ceara de unica folosinta, ceara traditionala, decantoare ceara, incalzitoare ceara, epilatoare, uleiuri dupa epilare, hartie pentru epilat, parafina, accesorii pentru epilat, etc.

 

Imi aduc aminte cu zambetul pe buze care au fost primele mele experienta cu ceara si cu epilatul cu ceara si ma bucur ca in ziua de azi am evoluat si acest proces este asa de rapid, curat si eficient.
Se intampla acum mai bine de 15 ani cand alaturi de mama, de un recipient pe ochiul din bucatarie, de mult fum, o lingura de lemn si cred ca 2-3 ore, se intampla magia 🙂
Adevarul este ca nu suport si nu am suportat altceva decat ceara atunci cand vine vorba de o epilare perfecta. Ceara de unica folosinta este grozava, preferata mea fiind cea cu miere.

 

Sa va explic procesul. Recipentul il pui in priza si astepti vreo 25 de minute, sa se incalzeasca ceara, prima data am crezut ca ceara frige ingrozitor, dar nu a fost deloc asa, ceara are o temperatura foarte buna pentru a fi aplicata pe piele. Va sugerez sa nu aplicati fasii foarte lungi, ci doar cat sunt aceste folii.
Ceara se intinde in sensul cresterii firului de par, apoi lipesti folia de hartie, netezesti bine de tot si indepartezi tragand fasiile in sens invers. E foarte rapid si nici nu doarte foarte tare.
Eu recomand cu mare drag acest tip de epilare ca sa ne simtim confortabil si vara dar si in sezonul rece.
Mai jos, va arat sedinta foto.

 

 

Produsele de pe acest site, le puteti comanda Non Stop pe http://www.EpilatPRO.ro sau puteti face o comanda telefonic la 0724128520 de luni pana vineri intre orele 09-17.

Comenzile se livreaza in 24 ore prin Fan Courier.

Comments are closed.