Despre machiaj si tinuta in noaptea de Revelion, astazi pe blog!

Ultima zi din an, un an grozav, i-am zis Laurei ca este anul meu, a fost si sper din suflet si in 2016 toate ideile pe care le am sa se concretizeze!

Ultima zi din an sper sa va aduca multe bucurii, sa indrazniti sa fiti speciale, aranjate, dichisite, e noaptea voastra!

Am mai multe propuneri pentru voi si pentru tinuta, dar si pentru machiaj.

Incep cu machiajul si va invit sa descoperiti un video pe care l-am facut pentru Look Plus si Pagina de Lifestyle zilele trecute:

https://www.facebook.com/paginadelifestyle/videos/970031846376513/?theater

Machiajul pe care il puteti realiza si voi acasa in noaptea de Revelion trebuie sa fie unul elegant, sofisticat dar si usor de realizat si purtat.

Va propun 2 variante. In prima varianta alegeti machiajul fetei sa fie lucrat cu grija si cu produsele potrivite. Va sugerez sa folositi cu o seara inainte o crema abraziva si apoi o crema hranitoare. Veti elimina celulele moarte si veti pregati tenul pentru machiaj. In functie de locatia pe care o alegeti un fond de ten cu o acoperire medie si nu uitati sa fixati perfect cu o pudra translucida. Stilizati-va sprancenele cu farduri si lucrati zona ochilor cu nuante calde, acestea nu dau gres niciodata (auriu, caisa, maro, bej).

Aplicati un strat generos de mascara. Pentru pometi alegeti un blush roz/caisa si aplicati putin iluminator. In zona buzelor lucrati cu nuante deschise, proaspete si cremoase.

Cat tine de tinuta, alaturi de atlantica.ro am pregatit cateva propuneri :

6 5 3 2

Cea de-a doua varianta ar fi:
Realizati machiajul fetei urmand etapele de mai sus, lucrati in zona ochilor cu nuante de ivory si nisipiu. La radacina genelor superioare adaugati o linie de tus. Rimelati si apoi treceti la pometi. Puteti opta pentru un contouring fin (realizat cu o pudra inchisa la culoare), apoi blush si iluminator.
Pentru buze, optati pentru un creion aceeasi nuanta cu rujul in culori puternice (rosu, marsala, bordo)

Alaturi de Laura Ciobanu, va prezint 2 propuneri :

1 4

Si o ultima propunere, in colaborare cu Nail Boutique – Tinuta ZARA, Foto : Horatiu Ban

IMG_6116 IMG_6117 IMG_6129 IMG_6149

Va imbratisez si va doresc un inceput de an minunat!

1 Comment on Despre machiaj si tinuta in noaptea de Revelion, astazi pe blog!

  1. M&MFASHIONBITES
    January 3, 2016 at 1:02 pm (8 years ago)

    Like the first and the second outfit 🙂
    Maria V.