Beauty Forum Cluj 2016 ( 5,6 martie – la F.S.E.G.A)

Veste buna!

In 5 si 6 martie mergem la Beauty Forum Cluj. Un targ de beauty! Aici veti gasi standuri cu produse de machiaj, cu produse de manichiura, cu produse de hairstyle si multe altele.

Evenimentul se intampla o data la 1 an si de aceasta data organizatorii s-au gandit la F.S.E.G.A, sa ne fie gazda.

1

Pe langa standurile cu produse ( careĀ  se pot cumpara, bineinteles) va fi si o scena, cu intrare gratuita unde puteti vedea cateva prezentari, demonstratii, etc.

Pretul biletului este 20 de lei si-l puteti achizitiona de AICI,dar se poate cumpara si de la intrare.

Mai jos va las programul de sambata :

2

Si cel de duminica :

3

Vor fi peste 50 de expozanti, eu abia astept sa merg sa-mi achitionez una alta de la INGLOT ( daaaa…vin la Cluj ) sa vad produsele de la ADEN Cosmetics, de la ANDRA Cosmetics, de la Atelier Paris, Biospot si lista poate continua. AICI aveti lista exacta cu expozantii !

De asemenea, bucuria este mare cand vine vorba de concursurile de beauty.

Sunt 3 la numar : De machiaj, de nail art si de hairstayle.

Si anul acesta sunt alaturi de Theodora Onofrei si de Andra de la Caracter, Atelier de Frumusete. Eu le voi realiza machiajele modelelor, ele sper sa castige cupe la concursul de hairstyle.

Aceasta este lucrarea cu care s-a calificat Theodora la concursul de impletituri din cardul Beauty Forum 2016. Va asteptam si pe voi pentru sustinere in data de 5 martie la ora 13:00 in incinta F.S.E.G.A Cluj-Napoca.

4

Comments are closed.